nlc.hu
Szabadidő

Horváth Éva boldog új évet kívánt Baliról

Horváth Éva boldog új évet kívánt Baliról, ahol most léptek az 1944-es évbe

Balin most léptek be az 1994. évbe, ezért kívánt boldog új évet Horváth Éva.
Horváth Éva

Horváth Éva és családja az év elején Balira költöztek, nagyobbik fiuk már el is kezdte az óvodát Indonéziában. Úgy tervezik, hogy fél, akár egy évig is ott maradnak, bár nemrégiben nem teltek túl jól a napjaik, mert a heves esőzések miatt elöntötte a házukat a víz.

Az egykori szépségkirálynő most egy különleges videóval jelentkezett, amelyben boldog új évet kívánt. Balin ugyanis most léptek be az 1944-es évbe.

Boldog 1944-et kívánunk nektek! Tényleg jól hallottátok, itt Balin 1944-et fognak ünnepelni. Itt Nyepi van, és holnap kezdődik az újév. Nyepi alatt egész Bali be van zárva reggel hattól másnap reggel hatig

– mondta Horváth Éva a vlogjában.

A csend napjaként is nevezett Nyepi a csend, a böjt és a meditáció a balinézek számára, gyakorlatilag semmit sem csinálhatnak ilyenkor. A modell beszámolója szerint nem szabad felkapcsolni a lámpát, tüzet gyújtani, az emberek nem mehetnek ki az utcára, még a turisták sem. Ezt annyira komolyan veszik, hogy a helyi rendőrség járőrözik. „Egy kihalt Balival találkoztok. Megszűnik az élet” – fogalmazott Horváth Éva.

A telefonszolgáltatók sem működnek, internet sincs ilyenkor. A turistákat azonban nem érintik ezek a korlátozások, a hotelszobáikban élhetik a megszokott életüket, de az utcára ők sem mehetnek ki.

(24.hu)

(Kiemelt kép: Instagram/Horváth Éva)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top