nlc.hu
Szabadidő

Nótár Mary és Pixa közös dala

Stílust váltott Nótár Mary, merész dallal robbantotta fel a netet

Új oldaláról mutatkozott be a 36 éves énekesnő, bulizós klubdallal állt elő.

Nemrégiben debütált Nótár Mary és Pixa közös slágere az Accalari 2. A LifeTV Ébredj velünk! című műsorában az énekesnő több dolgot is elárult a merész daláról, amelyben egy tőle szokatlan, új stílusban láthatjuk.

Nótár Mary

Nótár Mary még rappel is az új dalában – Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó

Nótár Mary elárulta, már régóta várt egy ehhez hasonló projektre, amiben egy másik oldalát is megvillanthatta a rajongóinak.

Nagyon igyekeztünk, hogy valami exkluzívat mutassunk. Picit külföldi. Látom a kommenteket, hogy sokan nem ezt várták, hanem a mulatóst. Ez inkább a Pixa vonala, mert én ezen a vonalon még soha nem próbáltam ki még magam. Szeretek más stílusban is megmutatkozni. Nagyon imádom a Pixa munkásságát. (…) Nagyon tetszett a stílusa amellett, hogy én a roma zenével foglalkozom. (…) Megkerestem, hogy nincs-e kedve, hogy alkossunk valami közöset” – mondta el a dal hátteréről az énekesnő, hozzátéve: “Igazából a fiatalokhoz szeretnénk szólni. Pixa is járja ezt a diszkós vonalat, én is járok klubokba fellépni. A fiatalokat szerettük volna megfogni ezzel a zenei stílussal“.

Nótár Mary azt is elárulhat, hogy ezzel a dallal nem ért véget a Pixával való közös munka, 3 hét múlva újabb közös projektjük jön.

Olvass még Nótár Mary-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top