nlc.hu
Szabadidő

Gyárilag szakadt és koszos Balenciaga tornacipő

Egy vagyonba kerül a limitált kiadású, gyárilag ocsmány tornacipő

Gyárilag szakadt és koszos a Balenciaga méredrága tornacipője.
Gyárilag koszos és szakadt Balenciaga cipő

A luxusmárkák rendszeresen piacra dobnak olyan ruhadarabokat, amelyek gyárilag szakadtak, koszosak, de egy vagyonba kerülnek. Ilyen például a 430 ezer forintos gyárilag rongyos Balenciaga-pulóver, vagy a 250 ezres műkoszos Gucci farmer.

A divatmárkák, úgy tűnik, nem tudnak leszakadni a témáról, és ezúttal megint a Balenciaga újított a műfajban egy limitált példányszámú tornacipővel. A Paris névre keresztelt cipők úgy néznek ki, mintha évek alatt rongyosra hordták volna őket, sosem lettek volna kimosva, és a kukából kerültek volna elő. Pont úgy, mint amit már senki nem venne fel.

Ráadásul a cipőnek nemcsak a megjelenése, hanem az ára is extrém: 1850 dollárt, azaz több mint 670 ezer forintot kérnek érte. Van belőle fehér is, nehéz eldönteni, melyik a rondább.

Összesen száz párat gyártottak le belőlük, így sietnie kell annak, aki szeretne egy széthordott, gusztustalan cipőt méregdrágán.

A netezők szerint egyébként a Balenciaga csak trollkodik, mások szerint pedig társadalmi kísérletet végez, hogy kiderüljön, ki annyira hülye, hogy ennyi pénzért megveszi a világ legrondább cipőjét.

(24.hu)

(Kiemelt kép: Balenciaga)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top