nlc.hu
Szabadidő

A hévízi Hotel Európa Fit szolgáltatásai

Egy csepp luxus Hévízen: töltődj fel a Hotel Európa Fitben!

Nem kell átlépni az országhatárt, ha néhány napra szeretnénk elbújni a világ elől, hogy a természet közelében, nyugalomban, csendben, exkluzív körülmények között töltődjünk. A hévízi négycsillagos Hotel Európa Fit****superior ezt adja.

Hévíz szívében, egy karnyújtásnyira a gyógytótól, a termelői piac szomszédságában található négycsillagos szálloda nem véletlenül nyerte el Az Év Szállása 2020 díjat. A valamennyi korosztály és igény kielégítésére felkészült hotel úgy hozza el  vendégei számára a luxus érzését, hogy sem a nyugalmon, sem a kényelmen nem esik csorba. Designos kialkítás, modern szobák és lakosztályok, páratlan konyha, minden igényt kielégítő wellness részleg, a legmondernebb egészségügyi és szépészeti kezelések várják a vendégeket, akiket egy szívmelengetően kedves, szinte családias személyzet fogad. 

A szobák

A hotelban összesen 231, profin felszerelt, erkélyes szoba, apartszoba illetve exkluzív lakosztály áll rendelkezésre, melyek egyszerre elegánsak, kényelmesek, csendesek és intimek.

Hévíz

Forrás: Hotel Európa Fit

Az olyan alapfelszereltség mellett, mint a wifi, a minibár, az LCD-televízió, a klíma, külön említést érdemelnek a lakosztályokban elhelyezett edzősarkok, ahol egy tablettel felszerelt, formatervezett szobabicikli és bőr súlyzók csábítanak a mozgásra.

Hévíz

Forrás: Hotel Európa Fit

Csúcsgasztronómia

A Hotel Európa Fit****superior nemcsak a nevében fit, de a konyhájában is: a hotel séfjei hétről hétre úgy állítják össze a menü és a svédasztal kínálatát, hogy az egyszerre ínycsiklandó, változatos, egészséges legyen. A vendégek gazdag levesek, minőségi húsok, tengeri herkentyűk, hersegő saláták, sajtvariációk, vegetáriánus falatok és nagyszabású italválaszték között válogathatnak nap mint nap. Aggódniuk az ételallergiában és ételintoleranciában szenvedőknek sem kell, biztosan megtalálják azokat a fogásokat, amelyeket biztonsággal fogyaszthatnak. Aki az este során romantikus pillanatokra, gyertyafényes vacsorára vágyik, a szálloda tematikus ajánlatai között talál olyan pároknak szóló ajánlatot, amelynek része e különleges szolgáltatás.

Hotel Európa Fit, Hévíz
Megnézem
Összes kép (4)

Fürdő, spa- és wellnessvilág

Hétszáz négyzetméter vízfelület, kültéri és beltéri medencék, gyógymedencék, pezsgőfürdő, gyermekpancsoló, változatos szaunavilág (finn szaunák, gőzfürdő, herbárium, infraszauna), sókamra, trópusi élményzuhany, relaxációs tér: felsorolni is nehéz azt a rengeteg szolgáltatást, amit a hotel fürdőrészlege kínál. Bár a kínálat első pillantásra teljesíthetetlennek tűnik, már csak a luxusban való fürdőzés élménye miatt is érdemes sorra kipróbálni valamennyit.

Egészség- és szépségmegőrzés

A szálloda Vitalium Health & Beauty részlege a tradicionális hévízi fürdőkultúra széleskörű frissítő- és alternatív wellness szolgáltatásainak pazar tárháza, ahol a szakorvosi vizsgálat mellett a legmodernebb szolgáltatásokat is megtalálják az ideérkezők. Balneo-hydroterápia, mechanoterápia, elektroterápia, BEMER mágnesterápia, oxigénterápia, inhaláció, speciális pakolások, gyógytorna, iszapfürdő, iszapgöngyölés, krioszauna: csak néhány a legnépszerűbb gyógyászati kezelések közül, amelyek nemcsak a magyar, hanem a külföldi vendégek körében is egyre inkább népszerűek.

Hotel Európa Fit, Hévíz

Fotó: Neményi Márton

Aki nemcsak gyógyulni, de szépülni is szeretne, lapozza fel a wellness recepción elérhető beauty kínálatot, ahol feszesítő, mélytisztító, hidratáló, rádiófrekvenciás arc- és testkezelések, fodrászat, kozmetika, bőrdiagnosztika, szépségápolási tanácsadás, pedikűr, manikűr és többfunkciós lézeres szolgáltatások széles választékát találja.

Sportolási lehetőségek a hotelban és a hotelen kívül

A hotelban a sportolni vágyó fiatalok, idősek, gyerekes szülők is megtalálják számításaikat. A wellness szolgáltatások mellett bérelhető kerékpár, e-bike, nordic walking, vizi aerobic, fitneszterem, és olyan új mozgásprogramok várják a sportolni vágyókat, mint a pilates, a jóga (hormonjóga, mozgásszervi jóga), a gerinctréning, a core-balance trégning, a smovey vagy épp a chi-kung. Az ingyenes felnőtt- és gyermek rekreációs programokról már a megérkezéskor érdemes tájékozódni, és ha szükséges, a szálloda sport- és rekreációs menedzserével, Gönye Erikával is konzultálni. Erika elhivatott szakember, kicsik és nagyok egyaránt rábízhatják magukat, ha érdemi mozgáskínálatot vagy aktív programot keresnek a szállodai pihenés alatt.  

Hévíz

Forrás: Hotel Európa Fit

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top