nlc.hu
Szabadidő

A 79 éves skót hölgy saját kezűleg üldözte el a betörőt

Szupernagyi: egy majdnem 80 éves hölgy saját kezűleg üldözte el otthonából a betörőt

Nem valószínű, hogy a férfi börtönbüntetése letöltése után visszatérne a helyszínre, ahol így ellátták a baját.

A 79 éves Wilma Alma a skóciai Perthből igazi szupernagyi, amikor ugyanis a 31 éves Nathan Taylor betört az otthonába, sikerült menekülésre kényszerítenie.

Az idős hölgy éppen a kertből ment volna be, hogy teát főzzön, de az ajtó zárva volt, szerencsére sikerült pótkulcsot kérnie a szomszédtól, és amikor benyitott, észrevette, hogy egy betörő serénykedik a házban. Wilma Alma felszólította a férfit, hogy azonnal ürítse ki a zsebeit, és amikor Taylor ezt megtagadta, támadásba lendült. 

Mérges nagymama

Fotó: Getty Images

Wilma Alma és Nathan Taylor közel 15 percen keresztül dulakodott, és ugyan szupernagyi hősien helytállt, olyannyira, hogy a férfi inkább jobbnak látta, ha elmenekül. sajnos a betörőnek így sikerült eltulajdonítania minden gyógyszert és több ékszert is 1000 font értékben.

Ezzel persze nem ért véget a történet, a rendőrségnek ugyanis sikerült a férfi nyomára bukkannia, aki ezután beismerte a tettét, és hat hónapra rácsok mögé került. “A haverjaim azzal viccelődtek, hogy vesznek nekem egy pár bokszkesztyűt. Még jól jöhetnek” – nyilatkozta az idős hölgy, aki nem futamodna meg akkor sem, ha Taylor szabadulása után ismét felkeresné az otthonát. 

(via LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top