nlc.hu
Szabadidő

A cica is diplomát kapott gazdájával együtt

Az összes Zoom-órát végigülte a cica, most lediplomázott

A gazdival megegyező ruhában diplomázott le a cica, miután együtt végezték el az egyetemet.
Diplomás cica

Az elmúlt évek meghatározó szava (és intézménye) volt a  Zoom, amellyel felhasználók és cégek milliói oldották meg az otthoni munkavégzést és tanulást a koronavírus alatt. Azaz nincs abban semmi különös, hogy egy amerikai lány, Francesa Bourdier most végzett a Texasi Egyetemen, úgy, hogy ebből két évet a Zoom segítségével tanult végig. Ahogy abban sem, hogy eközben végig ott ült mellette (előtte, vagy éppen rajta) hűséges cicája, Suki. Az viszont már hírértékű, hogy

az egyetem Francescával együtt lediplomáztatta őt is.

Arról nincs hír, hogy mi volt a cica szakdolgozati témája, és hogy sikerült a védés, de a jelek szerint minden akadályt szívesen vett. Ennél is fontosabbak persze a képek: a gazdi ugyanis tökéletesen passzoló diplomaosztós szettet készített a cicának talárral, kalappal, mindennel. Mutatjuk is a vonatkozó Insta-bejegyzést:

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Francesca Bourdier (@francescabourdier) által megosztott bejegyzés

Bár nincsenek illúzióink, hogy ezt a kép alatti bejegyzést hányan olvassák el, azt azért még elmondjuk, hogy a ruha a lány műve, ugyanis az egyetem mellett beindította a kisállat-divatmárkáját, azaz a gazdival megegyező ruhákat varr cicáknak és kutyáknak, szóval az ötlet adta magát. Az egyetem mindenesetre nem tiltakozott.

Aki ezt túlzásnak érzi, annak valószínűleg nincs macskája. Különben is, ez még mindig sokkal jobb, mint a diplomaosztó, amin robotokkal helyettesítették az embereket, nem?

Forrás: LADBible

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top