nlc.hu
Szabadidő

8 között a magyar női vízilabda-válogatott

Vizes vb: női pólósaink a 8 között, kőkemény meccs vár rájuk az ausztrálok ellen

Legközelebb az ausztrálokkal meccselnek a 4 közé kerülésért.

A magyar női vízilabda-válogatott vasárnap – a papírformának megfelelően – rendkívül könnyedén, 23-6-ra legyőzte az argentin csapatot a negyeddöntőbe jutásért rendezett találkozón a hazai vizes világbajnokság női vízilabdatornáján.

a magyar női vízilabda-válogatott

1500 szurkoló előtt játszott a rekkenő hőségben vasárnap a magyar női vízilabda-válogatott – Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Bíró Attila szövetségi kapitány olimpiai bronzérmes együttese kedden az ausztrálokkal játszik a négy közé kerülésért.

A szövetségi kapitány a találkozót követően elmondta, elsősorban az volt a mérkőzés legnagyobb pozitívuma, hogy a gárda újra a hazai közönség előtt ugorhatott medencébe és azok a játékosok, akik korábban kevesebb lehetőséget kaptak, vagy nem ment nekik annyira, most egy kis “önbizalmat szívhattak magukba”. “A mai naptól kezdve százszázalékosan az ausztrálokra készülünk. Holnaptól kőkemény munka vár ránk, hiszen ellenük egy brutális fizikai csatára kell felkészülnünk, fel kell kötnünk a gatyát” – nyilatkozta Bíró Attila.

(MTI)

Még több hír a vizes vb-ről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top