nlc.hu
Szabadidő

Egy randi app, ami a humor szerint párosít

Szeretsz nevetni? Itt egy randi app, ami a humor szerint párosít

Ha unod a Tinderen lapozgatni a nők/férfiak fotóját, akkor itt egy remek alternatíva, ami ráadásul szórakoztató.

Világszerte több száz millió embernek van profilja társkereső alkalmazásokban, és bőven van belőlük választék. A már “hagyományosként” emlegetett alkalmazásokon kívül, mint a Tinder vagy a Bumble, olyan webhelyek is megtalálhatók, amelyek specializálódtak például  a vegetáriánusokra, vagy a milliomos partner keresésre. Egy nő készített például egy alkalmazást azoknak, akik nem élnek szexuális életet, mivel úgy érezte, hogy a szexuálisan absztinens közösség alulreprezentált. Shakia Seabrook (33) a floridai Tampából létrehozta a „The Sexless Tribe”-t, mint a hozzá hasonló emberek központját, akik úgy döntenek, hogy absztinensek maradnak, mivel úgy érezte, az életmód „nem eléggé látható”. Japánban pedig önkormányzati társkeresőt nyitottak, ahol a helyi, 20 évnél idősebb szinglik regisztrálhatnak, ezzel is ösztönözve a háziasulási kedvet és a gyermekvállalást.

És létezik egy olyan app is, amely a humorérzékre fókuszál: az új társkereső alkalmazás aszerint fog párokat találni, hogy nevetnek-e hasonló mémeken.

Társkeresés a telefonon

Fotó: Getty Images

Ez a Schmooze. 

Vidya Madhavan, a Schmooze alkalmazás alapítója állt elő ezzel asz ötlettel. Portálja lehetővé teszi a kapcsolatfelvételt egy algoritmus alapján, amelyet az ötletgazda a “humorérzék algoritmusának” nevez.

Hogyan működik?

A felhasználók fényképeik helyett kedvenc mémeiket adják hozzá profiljukhoz, amelyek a legjobban szórakoztatják őket. Ezek láttán más felhasználók jobbra vagy balra mozgatják az ujjaikat, és ez alapján alkotnak párokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top