nlc.hu
Szabadidő

Könyvet írt Henry Kettner

Henry Kettner: „Már bátrabban mutatom meg magam a hibáimmal együtt”

Könyvet írt az életéről a vlogger.

Henry Kettner könyvet írt a sikereiről és a kudarcairól, amelyből a követői és a nézői sokkal jobban megismerhetik őt. Az embert a képek és a videók mögött, akit ugyanolyan megpróbáltatások érnek a privát életében, mint bárki mást. Szeretné, ha a követői tudnák, hogy a tökéletes feedje mögött milyen is ő, és mik azok a nehézségek, amelyekkel ő is megküzd nap mint nap.

Henry Kettner

Könyvvel rukkolt elő Henry Kettner (Fotó: TV2 / press.tv2.hu / Central Médiacsoport / Central)

„Egy nagyon felszínes világban élünk, a social média térnyerésével pedig ez fokozottan igaz. Első látásra ítélünk, sokszor a képek alapján. (…) Én is a tökéletesre törekszem, amit a Youtube-csatornám és az Instagram-feedem is jól tükröz, de ki kell emelnem, hogy sosem a hamis valóságot mutattam. Amit én mutatok, az az én valóságom tökéletes kivetülése” – árulta el népszerű vlogger.

„Az elmúlt években azonban eljutottam arra a pontra, hogy bátrabban mutatom meg magam a hibáimmal együtt, ebbe pedig beletartoznak azok a dolgok, amiket eddig nem tártam a nyilvánosság elé. Én is küzdök a saját démonjaimmal, mint sokan mások, az én életemben is vannak nehézségek, pedig vannak, akik azt gondolják, hogy körülöttem minden tökéletes. Azért írtam a könyvet, hogy ebbe egy kicsit jobban belelássanak azok is, akik régóta követnek” – magyarázta Henry Kettner, aki a könyvében sok olyan dolgot elmesél, amit a mai napig nem mert elmondani a szüleinek és a barátainak.

„Ezeket a problémákat magamban akartam megoldani, de rájöttem, hogy ez nem jó irány. Az a célom a könyvvel, hogy akik elolvassák, tudják, hogy nincsenek egyedül a nehézségeikkel, hiszen mindenki életében vannak mélypontok” – jelentette ki a vlogger, akinek a könyvét Kammerer Zoltán olimpiai bajnok kajakozó és Kajdi Csaba modellügynökség-vezető ajánlja.

 

Olvass még Henry Kettnerről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top