nlc.hu
Szabadidő

10 éves a Tökéletes hang

10 éves a Tökéletes hang – Mi történt azóta a szereplőkkel?

Az idő csak úgy szalad, erre a legjobb példa, amikor a kedvenc filmjeid tíz, húsz, harminc éves évfordulójukhoz érkeznek, akárcsak most a Tökéletes hang.

2012-ben az acapella fénykorát élte, Hollywood pedig rögtön ugrott is a műfajra, ennek köszönhetjük, hogy a Pitch Perfect – Tökéletes hang a mozikban landolt. Bár a forgatókönyv nem feltétlenül sikerült a legjobban, elég eredeti volt ahhoz, hogy a kritikusok jól fogadják, nem beszélve a közönségről, akik zabálták a szuper betétdalokkal cifrázott female buddy romkomot, ennek köszönhető, hogy végül sagává nőtte ki magát a történet.  

Azóta – bármennyire hihetetlen – már tíz év eltelt, úgyhogy kicsit utánanéztünk, mi történt a szereplőkkel:

Anna Kendrick – Beca

Az Alkonyat csak a kezdet volt, egyértelmű, hogy Anna Kendrick számára a Tökéletes hang Becája hozta meg az áttörést a szakmában. Az azóta eltelt években filmes és színházi szerepeket egyaránt vállalt, sőt, a Trollok című animációs mesében ő kölcsönözte Poppy hangját, ám igazán emlékezeteset a Love Life című minisorozatban sikerült alakítania. A színésznő a magánéletben már nem ilyen szerencsés, év elején összejött Bill Haderrel, de a legújabb infók szerint a pár már nincs együtt.

Anna Kendrick

Fotó: Getty Images/Rob Kim

Rebel Wilson – Háj Amy

A legnagyobb átalakuláson talán az Amy-t alakító Rebel Wilson ment át, aki a forgatás óta rengeteget fogyott, így hájas jelzővel már egészen biztosan nem lehet illetni. Rebel egyébként komikaként abszolút megtalálta a helyét Hollywoodban, olyan filmekben kapott szerepet, mint a Hogyan legyünk szinglik (Dakota Johnson oldalán) vagy a Csaló csajok (itt Anne Hathaway volt a partnere). Ami a magánéletet illeti, a színésznő nyár elején coming outolt, méghozzá igencsak stílusosan, bejegyzésében azt írta: „azt hittem egy Disney-herceget keresek, de de lehet, hogy igazából egy Disney-hercegnőre volt szükségem”, ez a hercegnő pedig nem más, mint Ramona Agruma, akivel azóta is töretlen a boldogságuk.

Rebel Wilson

Fotó: Getty Images/David M. Benett

Brittany Snow – Chloe

Brittany Snow a csapat egyetlen tagja, akinek a neve már korábbról is ismerős lehetett, a Pitch Perfect előtt ő játszotta Amber Von Tussle-t a Hajlakk új feldolgozásában, és nagyon úgy tűnt, hogy fényes jövő áll előtte, de Chloe szerepe óta valójában csak kisebb karaktereket alakított, azokból is minimálisat. A színésznő a magánéletben már jóval sikeresebb – már ha a siker fokmérője egy gyűrű -, ugyanis 2020-ban hozzáment szerelméhez az ingatlanmogul, Tyler Stanalandhez.

Brittany Snow

Fotó: Getty Images/Kevin Mazur

Anna Camp – Aubrey

A kissé kényszeres Aubrey-t megformáló Anna Camp életét minden szempontból megváltoztatta ez a szerep, hiszen nemcsak hírnévre tett szert, hanem egy férjre is kollégája, Skylar Astin (azaz Jesse) személyében. Bár a házasság csak három évig tartott, sokáig igazi álompárnak tartották őket, és a válásuk is teljesen baráti mederben folyt végig. Anna egyébként a Tökéletes hang óta legalább két tucat produkcióban megfordult, de a nagy áttörés egyelőre még várat magára. Ja, és a lényeget majd’ elfelejtettük: a színésznő hátra hagyta a szőke tincseket, és újabban barnán hódít.

Anna Camp

Fotó: Getty Images/Michael Tullberg

Skylar Astin – Jesse

Skylar Astin egyike volt az eredeti gárdának, ő alakította a Beca filmzenekedvelő barátját, aki nem mellesleg a konkurens Treblemakers egyik tagja volt, és akinek a második részben is jutott egy pici szerep, viszont a sorozat harmadik részére már nem tért vissza. A színésznek voltak kisebb szerepei azóta, többek között a Grace klinikában is szerepelt, de maradandó nyomot inkább a Broadwayn sikerült hagynia, ahol több szuper szerepben is bizonyította már, hogy még mindig képes bárkit leénekelni a színpadról. 

Skylar Astin

Fotó: Getty Images/Kevin Mazur

Ben Platt – Benji

Skylarhez hasonlóan Ben Platt a Broadwayn szintén megvetette a lábát (a Dear Evan Hansen főszerepében egyszerűen hatalmas volt), de a 2019-es A politikusban is olyan nagyot alakított, hogy még Golden Globe-ra is jelölték, bár a szobrot végül nem neki ítélték oda. Ben barátjával, Noah Galvinnel évek óta egy párt alkotnak, és rengeteg közös képet osztanak meg az Instagramon. 

Ben Platt

Fotó: Getty Images/Emma McIntyre

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top