nlc.hu
Szabadidő

A Tehetség első látásra díszlete

Elképesztő a Tehetség első látásra díszlete, hetekig épült

Egyedülálló falmozgási technikát láthatnak a show-műsorban a nézők.

Vasárnap este startol a legjátékosabb új show-műsor az RTL-en, a Tehetség első látásra, amely elképesztő díszletet kapott. A dekorációt hetekig építették a székház legnagyobb stúdiójában – derült ki a Fókusz riportjából. Mivel ez egy licenc műsor, sok elem ismerős lesz a külföldi változatokból, viszont van, amit van olyan kuriózum, amit Magyarországon láthatnak először a nézők: például az S-alakban nyíló falat.

Tehetség első látásra

Istenes Bence is bejárta a Tehetség első látásra stúdióját – Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó

A Tehetség első látásra vadonatúj díszlete attól különleges, hogy olyan mintha két műsort próbálnánk egy stúdióba berakni. Vannak a látványos, fantasztikus produkcióink, és vannak, amikor a játékosok pénzt tudnak nyerni, akár 10 millió forintot. Így egyszerre kettő teret fogunk látni a díszletben: egy produkciós teret és egy játék teret” – mondta el Verebély Marcell, senior kreatív producer.

Istenes Bencének, a Tehetség első látásra műsorvezetőjének is nagy élmény volt először belépni a vadonatúj show-műsor díszletébe. Az még előtte is titok, hogy milyen tehetségek szerepelnek a műsorban, a megérzéseire neki is szüksége lesz. “Olyan, mint az Álarcos énekesben, ez nekem is titok lesz, hogy én se tudjam ténylegesen, hogy melyik embernek mi a tehetsége” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top