nlc.hu
Szabadidő

Részletek Marsi Anikó esküvőjéről

Falból kihúzott rézkábelekből készült Marsi Anikó jegygyűrűje

Meglepő részleteket árult el szűk körben megejtett esküvőjéről Marsi Anikó.
Marsi Anikó

Szeptember, azaz kilencedik hó kilencedikén házasodott össze Marsi Anikó és férje, Gábor, méghozzá azért, mert a férfinak ez a szerencseszáma. A műsorvezető a Blikknek osztott meg pár részletet (és fotót) szűk körben tartott esküvőjéről; kiderült például, hogy a szabad ég alatt, Balatonfűzfőn, gyönyörű panorámával a háttérben zajlott a szertartás, szerencsére nagyszerű időben. A helyzetet bonyolította, hogy miután ők megállapodtak, kiderült, hogy főnöke, Szalai Vivien is ugyanazon a napon tartja az esküvőjét, amelyre természetesen hivatalos volt a pár is. Megoldottak: összeházasodtak és ugyanabban a sminkben, hajjal mentek is Szalaiék szertartására.

Egy zsákutca végén, a tulajdonoshoz bekéredzkedve mondták ki az igent, egy fehér korláttal és gyönyörű balatoni panorámával a hátuk mögött egyszerű, hétköznapi ruhában. Nagyobbik fia nem tudott elmenni az iskola miatt. A legkülönlegesebb mozzanat azonban a jegygyűrű volt: Gyarmati Gáborral közös házfelújítós vállalkozásuk egyik ingatlanját nem szerették volna eladni, az akkori vőlegény pedig a falból kihúzott rézkábelekből készíttetett gyűrűt. A műsorvezetőnek egyébként már tavasszal különleges gyűrű tűnt fel az ujján, de az még nem eljegyzési darab volt.

A nászutat még csak tervezik; valószínűleg lakókocsis körútra mennek, vagy Amerikába, vagy Svédországba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top