nlc.hu
Szabadidő

Mészáros Norina exei

Mészáros Norina több külföldi sztárral is kavart a férje, Béci előtt

Kiderült, kik környékezték meg az egykori modellt.

A Nyerő Páros legutóbbi adásában Bécinek egy összetett játékban kellett bebizonyítania, hogy képes egyszerre több dologra figyelni. A rapper a feladatok megoldása során olyan dolgokat is elárult a párjáról, amit eddig még sosem: így derült ki, hogy Norinának egy ismert külföldi DJ-vel is volt dolga, valamint Cannes-ban is megkörnyékezte egy világsztár.

Norina és BéciNorina és férje, Béci – Fotó: Sajtóklub

Milyen külföldi sztár környékezte meg Norinát a cannes-i filmfesztiválon?” – kérdezett rá a műsorvezető, Sebestyén Balázs. “Hát az a Gianluca Vacchi” (olasz milliárdos és DJ – szerk.) – válaszolta Béci. Mire Balázs még több részletet szeretett volna megtudni Norinától: “Tényleg? Megkörnyékezett?“. “Igen, kavartunk” – reagált röviden az egykori modell. 

Egy másik kérdés ismét Norina egyik exudvarlójára irányult. “Hogy hívják azt a nemzetközi hírű DJ-t, akivel Norina kavart?” – hangzott el később egy újabb kérdés. Béci erre is tudta a választ: “Afrojack“. (aki egyébként egy holland DJ, zenei producer).

Sebestyén Balázs így reagált az újabb magánéleti infóra: “Te mindenkivel összejössz?” – kérdezte viccesen Norinát, mire Béci felesége hevesen tiltakozott: “Nem! Szemét vagy!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top