nlc.hu
Szabadidő

Schumacher Vanda kifejtette véleményét a klímaváltozásról

Schumacher Vanda a klímaváltozásról: „A plázákat előbb kéne bezáratni, mint a reptereket és az autógyárakat”

A műsorvezető szerint így lehetne megállítani a klímaváltozást.

Schumacher Vanda 2022-ben először luxusutazásai miatt volt sokat a hírekben, majd szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, ahol ő lett a dzsungel királynője. Ezt követően Puskás Peti műsorvezető társa lett a ValóVilág11-ben. 

Schumacher Vanda

Schumacher Vanda (Fotó: Instagram)

Az rtl.hu most villáminterjújában több dologra is kitért Vandával. 

„Régebben sokat küzdöttem depresszióval, de tavaly év végén éreztem azt, hogy teljesen ki vagyok égve, és változtatnom kell, pont ezért is hoztam meg a döntést, hogy elköltözöm Pestről és Amerikába megyek – mondta a műsorvezető arra, hogy mikor volt a legmélyebb pontja, ezt követően arra is válaszolt, mit lenne képes megváltoztatni radikálisan az életében a klímaváltozás érdekében, például nem autózna-e és utazna messzire. – Szerintem a klímaváltozás elleni küzdelem nem ilyen dolgokban keresendő. Nem nem csinálni kell a dolgokat, hanem megtalálni a módját, hogy minden átálljon környezettudatosra. Mert pl. a fast fashion jobban gyilkolja a Földet, mint a repülőgépek, tehát ha tenni akarnék a klímaváltozás ellen, akkor nem az évi 2-3 utazásomról kéne lemondanom, hanem a shoppingolásról, és a plázákat előbb kéne bezáratni, mint a reptereket, autógyárakat.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top