nlc.hu
Szabadidő

Lesz harmadik évada a Ginny és Georgiának?

Lesz 3. évada a Ginny és Georgiának?

A második évad sokkoló fináléja után tökre érthető, hogy szomjazod a válaszokat a folytatásról.

A Netflix tele van szupernépszerű sorozatokkal, amiket a közönség vagy nagyon imád, vagy imádja utálni – akárhogy is, rengeteg nézője akad. Így van ez az Emily Párizsbannal, és a Ginny és Georgiával is, aminek a második évada még Emilyt is bőven lekörözte: azonnal a Netflix top 10-es listájának első helyén debütált a maga több, mint 180 millió órányi megtekintésével. Éppen ezért nem csodálkoznánk, ha már te is rég ledaráltad volna a Ginny és Georgia folytatását, most pedig nyilván nagy kutatásokban vagy, és meg akarsz szerezni minden elérhető infót, amit a harmadik évadról tudni lehet.

Mert hát a finálé olyan derült égből jött villámcsapásként ért véget (spoiler, ha még nem értél el a szezonzáróig), hogy egyszerűen mind tűkön ülünk, hogy kiderüljön: mi lesz most Georgiával, akit konkrétan az esküvőjén tartóztattak le?! Végre minden rendben volt közte és Ginny között, Paul és ő boldogabbak már nem is lehetnének (és a menyasszonyi ruhája káprázatos volt egyébként), és úgy tűnt, minden adott Georgia happy endjéhez. De ez történik, ha az ember akár egy percre is elengedi magát – valami biztosan elromlik. Georgiának pedig élete legnagyobb csávájából kell kihúznia magát, HA egyáltalán lesz harmadik évad.

Ginny és Georgia

Jelenet a Ginny és Georgiából (Fotó: Brooke Palmer/Netflix)

A helyzet ugyanis az, hogy a sorozatból egyelőre nem rendeltek be folytatást, és mint tudjuk, a Netflix híresen könyörtelenül lóbálja a kaszát minden produkció felett (RIP 1899). A Ginny és Georgia kreátora viszont egészen reményteljesen áll a jövőhöz – amit valljuk be, a nézőszámok is abszolút indokolhatnak –, ugyanis Sarah Lampertnek már vannak tervei azzal kapcsolatban, merre fűzné tovább a történet fonalát.

„A harmadik évad teljesen máshogy fog kinézni, mint az eddigiek – már ha kapunk rá lehetőséget –, mert itt van ez a nő, aki kész szuperhősként tette, amit tennie kellett, most viszont elkapták. Ez olyan, mintha Supermant kapcsolták volna le. Meglátjuk, ezt is meg tudja-e oldani”

 

– nyilatkozta Sarah a Deadline-nak. Azt pedig sorozat showrunnere, Debra J. Fisher árulta el, hogy a sztorit egyébként négy évadosra tervezték összesen, így is adták elő a Ginny and Georgia ötletét a Netflixnek: „Tudjuk, hol kezdődik és hol végződik a harmadik évad, és azt is, hogy mi lesz a végjáték.”

Rengeteg lezáratlan szál maradt a második évadban, és számtalan apró utalás a jövőre nézve (amiket valószínűleg még észre sem vettünk), ezért Sarah-val és Debrával együtt mi is reménykedünk a folytatásban. Hogy a sorozat sorsa eldőljön, arra még várnunk kell egy kicsit – mert annak ellenére, hogy egyelőre fantasztikusan teljesített, még így is kell maradnia, hogy a Netflix biztosan bejelentse a harmadik évadot. És hogy mikor fogod tudni nézni? Hát, ha figyelembe vesszük, hogy a Ginny és Georgia első és második szezonja között két év telt el, elég sanszos, hogy még arra is várnod kell egy darabig…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top