nlc.hu
Szabadidő

Járdán előzött egy autós

A járdán előzte ki a kocsisort egy autós Kőbányán – videó

A járda forgalmas volt, a szabálytalan sofőr bárkit elüthetett volna. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt baleset.
dugó

A járdán előzte ki a kocsisort egy autós a 10. kerületben, a Kőbányai úton – számolt be a Tények. Kis híján elütötte a gyalogosokat a szabálytalankodó sofőr, aki szabálytalanul, nagy tempóval hajtott fel a járdára és haladt el az üzletek előtt. Az esetről egy autó fedélzeti kamerája videót is készített. A sort akarta megelőzni az autós, de végül – mint a felvételen is látszik – semmivel sem jutott előrébb.

A környéken lakók szerint nem egyedi az eset, gyakran próbálják meg így levágni az utat a sofőrök, veszélyeztetve ezzel a gyalogosokat. 

Iszonyatos veszélyeket okoz. A videón lehet látni, hogy több kapu is van, üzletbejáratok. Ha valaki éppen kilépett volna, pont elütötte volna” – hívta fel a figyelmet Csörgő László vezetéstechnika tréner.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top