nlc.hu
Szabadidő

Eke Angéla gardróbvására

Rekord felajánlásokkal és nagy hazai nevekkel tér vissza Eke Angéla jótékonysági gardróbvására

Az elmúlt két évben közel 2 millió forint gyűlt össze az MFÖEK Alapítvány javára, Eke Angéla személyes kezdeményezésének jóvoltából.

2023-ban minden eddiginél nagyobb szabású eseményre készül a Junior Prima díjas Eke Angéla, hiszen eddig több mint 40 elismert, valamint feltörekvő tervező tett felajánlást, többek között: ABODI, Tomcsányi, Plié, AERON, Ruszkay, DAIGE, Celeni, CAKO, Anna Amelie, Daubner Anna, MARI.

Emellett ismét megtelik majd a hírességek polca is, ahová olyan ismert nevek gardróbjának darabjai kerülnek majd fel, mint Epres Panni, Borbély Alexandra, Trokán Nóra, Lábas Viki és Debreczeni Zita. Amellett, hogy Angéla is kiárusítja saját ruhatárát. Nem csupán ruhadarabok, de egyedi kiegészítők is színesítik majd a kínálatot. Az anyagi támogatás mellett az esemény további fő célja, hogy a magyar tervezők kreációit is közelebb hozza, elérhetővé tegye a hazai közönség számára. Valamint egy különleges személyes apropó is közrejátszik az idei esemény szervezésénél.

Eke Angéla

Fotó: Panamy

„Évek óta ismerem az MFÖEK csapatát és rendszeresen önkénteskedem is nekik. Nincs saját menhelyük, három, kelet-magyarországi gyepteleppel állnak kapcsolatban, innen mentenek állatokat. Minél több támogatáshoz jutnak, annál több kutyát és cicát tudnak kihozni és ideiglenes befogadót találni nekik a végleges örökbefogadást megelőzően, ezzel a fontos lépcsővel támogatva ezt a folyamatot” – kezdte Angéla.

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy idén minden eddiginél több ismert tervező és híresség csatlakozik hozzánk egy-egy felajánlással, ami a jótékony vonal mellett a hazai tervezők munkásságát is támogatja és népszerűsíti. Kifejezetten fontosnak tartottam, hogy a nagy nevek mellett kisebb, feltörekvő brandek is helyet kaphassanak. Emellett saját ruhatáram darabjai is új gazdára találnak majd. Amellett, hogy kiemelt szívügyem a kezdeményezés, a kiskutyám, Bambi emlékének is szentelem, hiszen nemrégiben volt az egyéves évfordulója annak, hogy el kellett búcsúznom tőle. Ez az életesemény pedig még inkább erősítette bennem a téma iránti empátiát.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top