Szabadidő

Echo Residence – Nyaralás Tihanyban

Az Echo Residence All Suite Luxury Hotel a Balaton ékszerdobozának, a Tihanyi-félszigetnek déli csücskén, a Kopaszhegy tetején egy 10.000 m2 -es ősparkban helyezkedik el varázslatosan nyugodt, csendes, exkluzív környezetet biztosít pihenésre, nyaralásra, rendezvényekre, esküvőkre, tréningekre.
Echo Residence – Nyaralás Tihanyban

A luxus igényeket kielégítő nagyméretű 2 és 3 légterű lakosztályaink berendezésénél különös figyelmet fordítottunk arra, hogy az elegancia és a harmónia mellett otthon érezhessék magukat a relaxálni, wellnesselni vágyó vendégeink éppúgy, mint a 2-3 gyermekkel érkező, aktív programokat, kereső vendégeink is. Minden lakosztályból egész évben lélegzetelállító panoráma tárul a Balatonra.

Echo Residence – Nyaralás Tihanyban

Szezonális csomagajánlataink előfoglalási kedvezménnyel foglalhatóak. Részletek >>>

 Echo Residence – Nyaralás Tihanyban
 Echo Residence – Nyaralás Tihanyban

  
“Karolina Fűszerkertje” étterem
50 férőhelyes exclusive étterem, 50 fős a la carte terasszal.    
Korszerűsített konyhai technológiánkkal a mai trendnek megfelelő igényeket magas fokon tudjuk kielégíteni.

 Echo Residence – Nyaralás Tihanyban
 Echo Residence – Nyaralás Tihanyban

Wellness részleg
Wellness részlegünkben a már meglévő beltéri úszómedence, és pezsgőfürdő mellett átalakításra került az aroma és fényterápiás finn szaunánk. 

Echo Residence – Nyaralás Tihanyban

Új gőzfürdőt, infra szaunát, és Himalája sókabint alakítottunk ki, biztosítva vendégeink pihenését, feltöltődését.
A wellness részleg szolgáltatásai az egészségvédelem és a betegségek megelőzése szempontjából is nagyon fontosak. Az ellazulást a masszázsok, és testkezelések biztosítják, melyek a test és a lélek harmóniáját idézik elő.
A Himalája sókabin klímája gyógyító hatással van a különféle légúti és légzőszervi betegségekre, bőr és ízületi problémákra.           

Echo Residence – Nyaralás Tihanyban

Különterem
A 60 m2 alapterületű konferenciaterem kedvelt rendezvényhelyszín.     
A privát eseményeket, esküvőket a csodálatos panoráma és a meghitt környezet teszi emlékezetessé.
Helyszíne lehet akár tárgyalásoknak, szemináriumoknak, workshopoknak és csapatépítő tréningeknek is, 40 – 60 fő résztvevőig. A teremhez igény esetén flipchartot, vetítővásznat, projektort biztosítunk, és természetesen vezeték nélküli internetkapcsolat is elérhető.

Sportolás
Vitorlázás, golf, tenisz, lovaglás szervezés, outdoor programok szervezésével tovább bővítettük szolgáltatásainkat.
A Balaton, már régen több, mint fürdés a kellemes vízben és pihentető napozás a széles strandon. Tihany és környéke ennél jóval több élményt kínál az ide látogatóknak.
A Kalandszigeten vadregényes, dimbes-dombos erdőben fedezhetjük fel a 40 akadályt, melyek között félköríves lecsúszópálya és mászófa is található.
A természetvédelmi terület látnivalói és rejtett szépségei kínálják magukat a nordic walking túrákra vállalkozóknak. A túraútvonalak és a kirándulóhelyek a félszigeten túl is csodákkal várnak.

Echo Residence – Nyaralás Tihanyban

A golfkedvelők a Balatonudvari 18 lyukú versenypályán hódolhatnak hobbyjuknak.

A Balatoni Bringakörúton, mely érinti Tihanyt is, 210 km hosszan járhatjuk végig a partmenti településeket, kiépített kerékpárutakon.

A végtelen víz a horgászoknak is kedvez, a csónakos vagy parti pecázás után balatoni halakkal lehet tele a szák. A tihanyi Belső-tó is kedvelt horgászhely.

Azok, akik  gyermekekkel érkeznek az Echo Residence All Suite Hotelbe számos program közül válogathatnak.

Echo Residence – Nyaralás Tihanyban

A páratlan természeti környezettel bíró Tihany gazdag történelmi és kulturális öröksége is csábítja a turistákat. Az 1000 éves bencés apátság, a barátlakások, a Néprajzi- és a Babamúzeum, Levendulaház, a borospincék és a műemlékek sok-sok titkot rejtenek.

Echo Residence – All Suite Hotel
info@echoresidence.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top