Szabadidő
Szponzorált tartalom

5 tökéletes ajándékötlet karácsonyra

Tanácstalan vagy, mivel lepd meg szeretteidet karácsonykor? Segítünk! Összegyűjtöttünk 5 tuti tippet, amelyekből inspirálódhatsz!

1. Lepd meg anyukádat kézműves ékszerekkel!

Akár a barátnődnek, akár az édesanyádnak keresel karácsonyi ajándékot, nem foghatsz mellé egy egyedi ékszerrel. Ha nem akarsz egy vagyont költeni, mégis különleges ajándékot keresel, válassz kézzel készített darabokat.

2. Nyűgözd le az apukádat!

Nincs olyan apuka, aki nem szeretne barkácsolni valamit a lakásban vagy a ház körül. A barkácskészlet igazi fogyóeszköz, amiből sosincs elég egy műhelyben.

TIPP: Állíts össze egy különleges csomagot például kézműves sörökkel, amilyenekkel nem találkozik a hétköznapokban.

3. Ajándékozz egy örök emléket!

Szegedi Szabadtéri Játékokra hétféle karácsonyi bérlet nyújthat különleges ajándékélményt. A csillagtetős színház szerelmeseinek a romantikát sem kell nélkülözniük, hiszen olyan nagyszerű művek kerültek egy bérletbe, mint az Aida, a Szerelmes Shakespeare és a Titanic musical.

TIPP: A nyáresti élmények sorozatát garantáló karácsonyi bérletekkel már 5700 forinttól szerezhettek meglepetést a családtagoknak, barátoknak. A változatos bérletkínálatról személyesen a Reök-palotában található Szabadtéri Jegyirodában tájékozódhattok, valamint online, erre a linkre kattintva

szeged, szabadter, jatekok, ajandek, karacsony

4. Örök klasszikus: a könyv

A könyv a klasszikus, megunhatatlan karácsonyi ajándékok egyike. A zokni és sál csoportjába tartozik, de mégis sokkal többet nyújt. Egy jól kiválasztott könyv teljesen új, izgalmas élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt, így ha könyvet ajándékozol, egyben maradandó élményt is adsz.

5. A lakásdekor és design kedvelőinek

Hobbi-lakberendezőknek, illetve azoknak, akiknek fontos, hogy az otthonuk hangulatos legyen, kiváló ajándék egy olyan tárgy, mely önmagában is mutatós, ráadásul hasznos is. Például a modern design jegyeit viselő lámpa jó választás lehet.

karacsony, ajandek, otlet

Fotó: dodo.hu

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top