Szembejött

Kóbor kutyus csatlakozott az extrém csapathoz és végigkísérte útjukat – megható történet

Az ecuadori esőerdőben kalandtúrázó fiatalok mellé szegődött egy bátor és kalandvágyó kutyus. A kóbor eb nemcsak az akadályokat vette sikeresen, de gazdára is talált: örökbe fogadta az egyik csapattag. Ilyen az igazi happy end!

Egy ecuadori kalandtúrán vett részt egy svéd fiatalokból álló csapat, amikor az esőerdőben egy újabb társ szegődött hozzájuk. A csapat vezetője, Mikael Lindnord, igencsak meglepődött, amikor úgyszólván a semmiből egy éhes és szeretetre vágyó kutyus sétált eléjük. Az ápolatlan kuvaszt megetették, és ő ezután nem hagyta el őket többé extrém útjuk során.

Kóbor kutyus csatlakozott az extrém csapathoz és végigkísérte útjukat - megható történet
Kóbor kutyus csatlakozott az extrém csapathoz és végigkísérte útjukat - megható történet
Fotók: Today

Talán úgy érezte, hogy neki is szüksége van egy kalandra” – mesélte Lindnord, aki esélyt látott a kutyusban. Az Adventure Racing világbajnokságon induló csapat kerékpárral, futva és kajakon tette meg kalandos útját az ebbel, akinek időközben az Arthur nevet adták. A srácok aggódtak hűséges új csapattársuk miatt, de a kutya jól bírta a hosszú túrát.

A verseny végén elvitték Arthurt egy állatkórházba, és néhány nap pihenő után Mikael Lindnord hazavitte és örökbe fogadta az éhezéstől megmentett kutyát. Ez ám az igazi kalandos happy end!

Forrás: Today

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top