Szembejött

Rabszolgát szabadított ki a rendőrség egy alföldi tanyáról

Több hónapon keresztül tartott rabszolgaként egy 37 éves férfit kerekegyházi tanyáján egy 51 éves férfi és 25 éves fia. A férfit megverték, ha nem akart dolgozni.

Egy kisebb munka miatt hívták el segíteni egy kerekegyházi tanyára azt a 37 éves férfit, akit két hónappal később a rendőrség szabadított ki, mert a tanya tulajdonosai fogságba ejtették, és rabszolgaként tartották.

Fotó: police.hu
Nyílpuskával, karddal, viperával fenyegették a fogságban tartott férfit- Fotó: police.hu

A rendőrség jelentése szerint még áprilisban hívták egy alkalmi munka miatt a tanyájukra a későbbi áldozatot, akit a megbeszélt munka elvégzése után erőszakkal illetve fenyegetéssel további munkákra kényszerítették.

Ha a sértett nem akart dolgozni, vagy rosszul végezte a munkát, akkor megverték, illetve különböző fenyítő eszközök – fegyver, vagy annak utánzata, nyílpuska, kard, valamint vipera – bemutatásával félemlítették meg.

A 37 éves férfi két hónapig sínylődött a kerekegyházi tanyán, míg végül a rendőrök 2017. augusztus 14-én, a Terrorelhárítási Központtal közösen kiszabadították. Fogva tartóit őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top