Egészség

Viszlát, neccharisnya!

Szerteágazó érhálózat a lábon. Kidudorodó visszerek, amelyek nemcsak nem mutatnak jól, de fájdalmasak is. Szabadulj meg tőlük!

Viszlát, neccharisnya!Természetes gyógymódok

A C- és E-vitaminban gazdag ételek javítják a keringést és erősítik az érfalakat. Hatékonyak az ázsiaigázló-kivonatot, a vadgesztenyét és szúrós csodabogyót tartalmazó készítmények. A cél érdekében bevethetők a piócák is: kapható olyan krém, amely a piócák nyálából kivont, hirudin nevű hatóanyagot tartalmazza, illetve olyan is, melynek összetevője az emberi szervezetben is megtalálható heparin. Rendszeres használatuk erősíti a vénák falát, javítja a keringést, gátolja a láb dagadását és kozmetikai hatást is kifejt.

Homeopátia

Különböző homeopátiás szerek kaphatóak a különböző panaszokra: az enyhén visszeres lábtól a duzzadt, fájdalmason keresztül a vérrel telített vénákra vagy az akut vénagyulladásra is külön szert találhatunk.

Rugalmas harisnyák

A kompressziós harisnyát vagy a fáslit reggel kell felvenni. Használatával ellensúlyozhatjuk az érfalak belső nyomását, rövid időn belül csökkenhetnek a fájdalmaink.

Orvosi megoldások

A seprűereket többnyire lézeres vagy injekciós kezeléssel, a kitágult ereket azonban már csak műtéttel lehet megszüntetni. Utóbbira is van azonban kíméletesebb megoldás: ún. hab-injekció. A 2-3 alkalmas kezeléssorozat akár ujjnyi vastagságú visszerek gyógyításánál is alkalmazható.

Tudjon meg többet a www.lioton.hu-n »

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top