Szépüljünk

Fogkrémek minden igényre

Hamarosan negyven éve lesz annak, hogy 1965-ben megjelent az Amodent, amely azóta klasszikus magyar márkává vált. Emlékszem, kislányként rajongtam az Amodent fogkrémért, mert finom íze volt, és nem csípte a számat.

Azóta persze sok víz lefolyt a Dunán, és sok minden megváltozott. Nem így az Amodent fogkrém, amely továbbra is elérhető áron kínál kiemelkedő minőséget a magyar vevőknek. Ha röviden áttekintjük az Amodent történetét, láthatjuk, hogy a termék többször megújult, mire elnyerte mai formáját.

Az Amodent dinamikusan fejlődő sikeres márka, amely abban is megnyilvánul, hogy jelenleg minden 5. fogkrémvásárló Amodentet tesz a kosarába. Jelenleg az Amodentnek ötféle változata kapható.






Elsőként talán az Amodent+ „Eredeti Íz“-t tudnám ajánlani.
Az Eredeti Íz hatékonyan tisztít, megőrzi a fogak fehérségét és óvja egészségüket. Leheletünknek hosszantartó üdeséget ad. Fluoridtartalma hatékony védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen, valamint semlegesíti a lepedékben lévő savakat.








Az Amodent+ „Enyhébb menta íz” frissességet, üdeséget adó fogkrém, rendelkezik mindazzal a jó tulajdonsággal, mint az „Eredeti.








Az Amodent+ Herbal természetes hatóanyagokkal védelmet biztosít a fogszuvasodás ellen, óvja a fogakat és a fogínyt.Kamilla-, zsálya-, kakukkfű- és mirhakivonatot, valamint teafaolajat tartalmaz, amelyek regeneráló és anti-bakteriális hatásukról ismertek. A fogak és a fogíny egészségesebbek és erősebbek lesznek.






Az Amodent+ Whitening különleges összetevőinek köszönhetően segít visszaadni a fogak természetes fehérségét. Üdítő íze mindig friss leheletet biztosít, fluoridtartalma pedig hatékonyan véd a fogszuvasodás ellen.






És végül, de nem utolsósorban, itt van az új sztár: az Amodent+ Mineral, amely kiemelkedő védelmet biztosít a fogszuvasodás ellen, óvja a fogakat és a fogínyt. Fluoridtartalma segíti a fogkrémben lévő ásványi anyagok beépülését a fogzománcba, így hatékonyabb védelmet biztosít a fogszuvasodás ellen. Antibakteriális összetevője pedig hosszantartó védelmet nyújt a baktériumokkal szemben, amelyek a fogínyproblémák fő okozói.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top