Szépüljünk

Kleopátra nyomdokain

A tej élet, erõ, egészség. És így van ez a bõrre gyakorolt hatásával is. Nem véletlen, hogy az ókor talán leghíresebb szépsége is erre esküdött. Szépítsd te is magad tejjel!





A tej, magas proteintartalma és a bőrrel megegyező pH értéke miatt, igazi „nagyágyú” a bőrápolásban. A tejprotein tápláló és hidratáló, zsírtartalma pótolja az elveszett lipideket, és mindezt úgy, hogy az érzékeny bőrűeknél is nagyon ritkán vált ki allergiát. Ráadásul a magas tejcukor-tartalommal együtt páratlan, lágy anyag jön létre. Használjuk tehát ápoló erejét, akár úgy, mint Kleopátra, akár kozmetikumokba rejtve!


Fürdő tejjel

Zsíros tejet vegyél a boltban, majd a meleg fürdővízbe önts két litert. 20 perc után itasd le magadról a felesleget! Ha még dúsítani szeretnéd a fürdő ápoló hatását, akkor válassz illóolajakat hozzá. A tej zsíros közege kiválóan oldja az éterikus olajokat.
Nyugtató tipp: levendula.



Ha nincs időd egy nyugtató fürdőre, akkor sem kell lemondanod a tej fantasztikus ápoló hatásáról! Megnéztük, milyen termékek ápolják bőröd tejfehérjékkel.






Palmolive Milk Protein tusfürdő

A tej természetes szépítő erejével segít megőrizni a bőr természetes egyensúlyát, annak csodálatosan puha és sima érzést kölcsönözve. Nagyon érzékeny bőrre ajánlott.

Ajánlott ára: 399 Ft






NIVEA Milk & Apricot Bőrápoló Tusfürdő


A NIVEA Milk & Apricot Bőrápoló Tusfürdője minden kényeztetést biztosít a bőrödnek, amely a természetes szépség megőrzéséhez szükséges. Tejfehérjében gazdag összetételének köszönhetően a bőr simává és rugalmassá válik, míg az értékes sárgabarackmag-olaj a bőr természetes szépségét fokozza.

Ára: 499 Ft






NIVEA Mézes-tejes krémhabfürdő

Fedezd fel a relaxáló hatású habfürdő tökéletes kombinációját, természetes mézzel és NIVEA Body Milk kivonattal. A kétkomponensű habfürdő felrázás után áll össze gazdag és krémes habfürdővé, mely



bőrödnek gazdag ápolást és hidratálást biztosít.

Ára: 799 Ft


Fa Yoghurt

A Fa legújabb, joghurttartalmú tusfürdője azonnal enyhíti a kipirosodott bőr kellemetlen tüneteit, de az egészséges bőrnek is jót tesz. Kétféle változatban, aloe vera és kókusztartalommal kapható.






Lush: Milky Bar szappan


Kellemes vaníliás, krémes illatát a benzoé gyanta adja, amelyet megbolondít egy kis citrom- és narancsolaj. A szójatej fehérjéi kiválóan hidratálnak.

100 gr 690 Ft






Miss Milkie

Ha igazi luxusra vágysz, akkor válaszd a Pupa Miss Milkie termékcsaládjából a fehércsokis tej illatú tusolótejet vagy tusolóhabot! A hozzá illő testápolóval párosítva minden reggel olyan érzésed lehet, mintha valóban csokis tejben fürödnél. Kell ennél jobb őszi hangulatjavító?

Kapható a Marionnaud üzletekben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top