Szépüljünk

A száraz bõr legjobb ellenszerei

Neked is kiszárad a bõröd télen? Eljutottál már odáig, amikor viszket, sõt fáj és kipirosodik, pedig minden reggel bekened a kedvenc testápolóddal? Bizony, ilyenkor nem árt valami „erõteljesebb” után nézni! Összegyûjtöttük a legjobbakat!

A külső káros hatásoktól, mint a hőmérséklet-változás, a kemény víz vagy a ruhadarabok dörzsölő hatása, a bőr kiszárad, érdessé válik. Ráadásul vannak olyan „szerencsések” is, akiknél a hideg már önmagában fájó, kipirosodott bőrfelületet eredményez. Ilyen esetekben nagyon fontos, hogy valóban hatásos krémeket használj!





Tippjeink:





• Érd be napi egyszeri zuhanyozással!
• Ha belemerülnél egy kád vízbe, megteheted, de mindenképpen valamilyen fürdőolajat használj!
• Tusfürdőből is keresd a hidratáló típusokat. Ha igazán száraz a bőröd, a tusfürdőhöz adott testápoló jó kiegészítés lehet a testápolód mellé.
• Hordj pamut ruhákat! A gyapjú ugyan jó meleg, de irritálhatja a bőrt.
• Ha már itt a baj, használj minél kímélőbb tusfürdőt, hogy ne ronts a helyzeten allergiás reakciókkal!
• Ne most kezdj spórolni az öblítővel, fontos, hogy puha textíliák érintkezzenek bőröddel.
• A rendszeres radírozás, ha pillanatnyilag nem is esik jól, megkönnyíti a krémek beszívódását, a bőr megújul. Hosszú távon megéri!
• Ne hidd el a “gyorsan beszívódik” feliratokat. Az igazán száraz bőrre való testápolók nagy része zsíros, így nem is tud nagyon gyorsan beszívódni.







 


 


 


 


 












Garnier intenzív regeneráló testápoló extra száraz bőrre

A Garnier Intenzív Regeneráló testápoló mélyen regenerálja a bőrt, még az erősen kiszáradt helyeken is megszünteti a húzódó érzést.





Kanadai juharfa-kivonatot tartalmaz, mely sebgyógyító hatásáról ismert, a bőr mély rétegeiben hat, és segíti a bőr védőrétegeinek megújulását. Egyedülálló összetételének köszönhetően a krém azonnal beszívódik, megnyugtatja a húzódó bőrt, és megszünteti az érdességet. A bőr gyorsan regenerálódik, és egész napra visszanyeri komfortérzetét.


NIVEA body Milk – Kedvenc illatunk a Téli élmény!





A már jól ismert kék tubusos NIVEA body Milk Gazdag Testápoló Tej ápolja, puhává és érezhetően selymessé teszi a száraz bőrt. Az új összetételű testápoló természetes ásványokkal és taurinnal gazdagítva segíti a bőr természetes nedvességtermelését. A mandulaolajat és E-vitamint tartalmazó, krémes összetétel hatékony ápolást és bizonyítottan simább bőrt eredményez. Az új receptúra nagyobb hidratáló hatóanyag koncentrációt tartalmaz, mely érezhetően csökkenti a száraz bőr érdességét.

Most téli illatban, Téli Élmény néven is kapható 699 forintért, csak a DM üzletekben.







Dove Intenzív Krém


Az új Dove Intenzív Krémet – amely általános bőrápoló – a kifejezetten száraz testrészek ápolására (könyök, kar, arc) fejlesztették ki. Gyorsan beszívódik, hogy ápoló összetevői mélyen a bőrbe jutva ne hagyjanak zsíros érzetet a bőr felszínén.

Fogyasztói ára: 229 Ft (30 ml), 389 Ft (75 ml), 599 Ft (150 ml)






Palmolive Almond Milk – Karácsonyi mandulaillat

Természetes mandulatej kivonatot, E- és A-vitamint tartalmaz. Gyorsan felszívódik, hidratálja és puhává varázsolja a bőrt. Bőr semleges pH-értékű.

Ajánlott ára: 699-779 Ft






Palmolive Milk & Honey – Éjszakára a legmegnyugtatóbb mézes világba burkolózhatsz vele

Az intenzív Palmolive Milk & Honey testápoló tej E- és A-vitamint valamint mézkivonatot tartalmaz. Táplálja a nagyon száraz bőrt, és intenzív védelmet biztosít a bőrnek nap mint nap

Ajánlott ára: 699-779 Ft






Lush: Dream Cream testápoló

Ez egy olyannyira nyugtató hatású krém, hogy a problémás (ekcéma, psoriasis), érzékeny bőrűeknek is kifejezetten ajánljuk. Zabtej az alapja, a kamilla, a levendula és a rózsa pedig kifejti nyugtató, gyógyító hatását.

Ára: 3190 Ft






Avon testápoló száraz és érzékeny bőrre


Gyengéden ápolja és megnyugtatja a száraz és érzékeny bőrt.
Zabtejet tartalmaz, ami hidratáló, bőrtápláló, gyulladáscsökkentő hatású, csökkenti a bőr irritációját. A zabpehely nyomelemei erősítik a kötőszövetet, növelik a bőr rugalmasságát; vitaminjai elősegítik a bőr regenerálódását.

Ára: 1149 Ft






Planet Spa mediterrán olívaolaj mélyhidratáló testápoló krém – a tégelyes kényeztetés



Gazdag hidratálást biztosító, luxus összetételű testápoló krém. Olívaolajjal telt mikrogyöngyöcskéi simává, puhává varázsolják a bőrt.

Ára: 2499 Ft






La Roche-Posay Lipikar


Igazi lipidpótló testápoló, érzékeny bőrre is használható.
Pótolja a lipideket, puhítja a bőrt és védi a káros küldő hatásokkal szemben. La Roche-Posay termálvizet tartalmaz.

Ára: 3299 Ft, csak patikákban kapható.


Vichy Lipidiose 2. – ez valóban gyorsan beszívódik!





Azért a 2, mert az 1-es verzió hidratáló, míg a 2-es Vichy Lipidiose 2 krémes testápoló. Pótolja a bőrlipideket, tartósan kezeli az érdes, hámló bőrt. A 2-est egyébként főleg télre, nagyon száraz bőrre ajánljuk.
Hipoallergén, bőrgyógyászatilag tesztelt.

Ajánlott ára: 2899 Ft, csak patikákban kapható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top