Szépüljünk

Nyári parfümkörkép

Ha eddig még nem váltottál könnyed, nyári illatra, itt az ideje! A parfümnek ugyanis nemcsak a stílushoz, hanem az évszakhoz is illeszkednie kell. Nem késtél le még semmirõl, nyári parfümkörképünk segít az új illatod kiválasztásában.







Csábító nyári fesztivál limitált kiadásban, friss, sugárzó érzéki illat, az új EAU D’ÉTÉ- CINEMA az Yves Saint Laurent-től. – 90 ml, 13.900 Ft –
A tömény, nehéz illatok nyáron fokozzák a melegérzetet, viseletük kényelmetlen a hőségben. Válasszunk ezért nyáron az érett, lédús gyümölcsök, reggeli harmatos mező és hűs erdő illatát idéző, frissességet adó parfümök közül. Egy magára valamit is adó cég megjelenteti legnépszerűbb illatai nyári változatát, de sok – kifejezetten erre az évszakra tervezett – kreációval is találkozhatunk.

Mikor és hogyan használd?


A könnyed nyári illatok közvetlenül zuhanyozás után, a nedves bőrre permetezve tartósabbak. Fújjuk oda, ahol a pulzusunk lüktet: a csuklóra, a nyakra; és a tökéletes hatás kedvéért egy leheletnyit a frissen mosott hajba is.
Ha egészen finom hatást szeretnél elérni, permetezz a levegőbe egy kis parfümöt, majd állj az illatfelhő alá, így az beburkolja majd egész tested.


 Mikor ne?








Nők Lapja Cafe Tipp
Ha napozáskor sem akarsz lemondani kedvenc parfümödről, válaszd belőle az alkoholmentes változatot, továbbá erre a célra kiválóak még a különböző illatosított hidratáló testpermetek is.
Napozáskor és szoláriumban – a smink mellett – mondj le az illatszerek használatáról is, hiszen ezek fényérzékenyítő anyagokat tartalmazhatnak, melyek az UV sugárzás hatására allergiás reakciókat válthatnak ki vagy akár marandandó elszíneződést okozhatnak a bőrödön.

Körkép


Összegyűjtöttük neked a legújabb, legnyáriasabb kreációkat. Válassz kedvedre!






Lacoste: Touch of Sun
A Lacoste pezsdítő, energikus parfümöt kínál az idei nyárra. A fejillatban a grépfrút és a bergamott vizes jegyekkel keveredik. A harmonikus szívillat rózsa, jázmin- és bazsarózsaillatot rejt, az alapillatban vetiver, pézsma és ámbra bújik meg.
(50 ml, 12 290 Ft)





Jean Paul Gaultier: Classique Summer
Az alkoholmentes parfüm Jean Paul Gaultier Le Classique illatának nyári változata. Különleges üvege miatt piperepolcod dísze lehet.
Fejillatában a rózsa és a csillagánizs akkordjai szólalnak meg, szívillatában a narancsvirág és az afrodiziákumnak is tartott gyömbér tárulkozik ki. Alapillatát az érzéki vanília és ámbra alkotják.
(100 ml, 13 500 Ft)





Issey Miyake: L’Eau D’Issey Summer
Friss, könnyed illat, melyben a rózsavíz, az elragadó frézia, a gyöngyvirág, az élénk fehérbors, a bájos bazsarózsa keveredik a fás jegyekkel.
(100 ml, 13 500 Ft)





Lancome: Miracle Summer
Vibráló, friss fűszeres-virágos illat. A könnyed fejillatban a licsi és a frézia pezseg, a fűszeres szívillatban a magnólia és a jázmin derít jókedvre.
(100 ml, 11 500 Ft)






Kenzo: Summer by Kenzo
Formája egy finom kavicsra emlékeztet, mely kényelmesen illeszkedik a tenyérbe. Mérete miatt könnyedén csúszik a zsebbe, tökéletes útitárs.
(20 ml, 7 650 Ft)






Calvin Klein: One Summer
A ragyogó üvegbe zárt uniszex One Summer a nyár frissességét idézi: a fejillatban lédús mandarin és ananász dominál, mely az illat szívében mézédes Frangipani virággal egyesül.
(100 ml, 12 200 Ft)










Calvin Klein: Eternity Summer

A népszerű Eternity nyári változatának alapjegyét a mimóza és a füge, fejjegyét a gyöngyvirág és az ibolyalevél adja, a szívjegybe fehér jázmint, gardéniát és lótuszillatot zárt az alkotó.
(100 ml, 16 800 Ft)

Avon Today Tomorrow Always Summer
A szeretet erejét hirdető Today Tomorrow Always trilógia tagjai immár nyári változatban is kaphatók. A Today édes, a Tomorrow nőies, az Always könnyed illat.
(75 ml, 4199 Ft)













Kattints a képre!
Partnered se maradjon illat nélkül:


KOUROS EAU D’ÉTÉ 2006
A mediterrán fúzió, a friss harmónia


A tökéletesség és érzékiség megtestesítője. Az erő és a férfiasság szimbóluma. Az öt éves hagyományt tartva Kouros mediterrán vizekre evez a nyáron, ahol a legenda valóra válik.
(100 ml, 10.400 Ft)

 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top