Szépüljünk

Õszi–téli sminktrend

Hihetetlen színek, nõiesség, elegancia és frappáns ötletek jellemzik a kozmetikai cégek 2006–2007-es õszi–téli újdonságait. Alábbi bazárunkban bemutatjuk a legjobb darabokat, és ne feledd, az õszi jelszavunk: Ne fogd vissza magad!








Yves Saint Laurent: csábító, provokatív smink – Kattints a képre!
• Christian Dior

Sminkjében a szélsőségek – a visszafogottság és gazdag, élénk színek – keverednek. A szemek türkizben és olajzöldben tobzódnak, az ajkak és az arc szinte láthatatlan fedést és természetes ragyogást kap.

A Dior Detective Chic már nevében is újszerű, hát még a megjelenése! Az elegáns púder csomagolása tökéletesen harmonizál a Dior Detective táskáéval, így alkotva egy végtelenül sikkes szettet. A kompaktban négy gyönyörű színt találunk, melyek szemre és arcra egyaránt használhatók.







Rouge Dior – Kattints a képre!
A Dior újraértelmezte a legnőiesebb, időtlen sminkszert, a rúzst, és megalkotta a klasszikus-modern Rouge Diort. Az ajakkényeztető haute couture rúzs színe órákon át páratlanul ragyogó és üde marad a Color Reveal Komplexnek köszönhetően.







Kattints a képre!

• Yves Saint Laurent







Kihagyhatatlan –  YSL Perfect Touch ecsetes alapozó

Idén ősszel az YSL-hölgyek ellenállhatatlanná és csábítóvá válnak a provokatív színeknek és pazar sminkszereknek köszönhetően.

Az őszköszöntő kollekció egyik legizgalmasabb darabja az exkluzív arc- és szemhéjpúder (Collector powder for eyes and complexion), mely három, egyenként is használható színt rejt. Különlegességét a púderbe nyomott szimbólumok csak fokozzák.

Tökéletes hatást érhetünk el a Perfect Touch ecsetes alapozóval. A praktikus kivitel lehetővé teszi, hogy profi sminkesekhez hasonlóan alapozzunk. A Baby-skin komplexnek köszönhetően a bőr egész napon át bársonyosan hamvas, akár a kisbabák bőre.







Givenchy Prismissime Eyes – Kattints a képre!
• Givenchy

Édes és érzéki sminket készíthetünk a Givenchy csoki, kávé és karamell árnyalataiban tündöklő új sminkszereivel.

Kedvencünk a Prismissime Eyes szemhéjpúder-paletta kilenc ragyogó, irizáló árnyalatban, melyek közt a nugát és a praliné éppúgy megtalálható, mint a tejeskávé és a karamella.







Chanel Pink Lamé szemhéjpúder
• Chanel







Lancome – Fatale
Dominique Moncourtois és Heidi Morawetz a rózsaszín és a fekete színekkel kísérletezett, így született meg a Chanel exkluzív őszi kollekciója.

A limitált kiadású Exclusive Creation Pink Lamé egy különleges eljárással készült szemhéjpúder, melyben az uralkodó pinket elegáns ezüstszürkével és aranyfényű pigmentekkel keverték.

• Lancome

Gucci Westman Luna Chic sminkkollekcióját a tiszta, ragyogó sarki fény ihlette. Az új kollekció végtelen játék az égi és földi színekkel, a matt és szikrázó fényekkel. Középpontjában a karmazsinvörös, a mályva, a mennyei kék és a természetes árnyalatok állnak.







Luna Chic kollekció

A Luna Chic darabok mellé feltétlenül szerezd be a Lancome legújabb szempillaspirálját, a Fatale-t, mely valósággal „körbehálózza” a pilláidat. A szabadalmaztatott háromdimenziós, fésűs kefe felülmúlhatatlanul dús szempillákat varázsol.







Estée Lauder Platinum Illuminator All-Over Powder
• Estée Lauder

Klasszikus szépség modern kivitelben. Ragyogó, hibátlan bőr, aranyló tónusok, a lila, a levendula és a bogyószínek hangsúlya – ez jellemzi a Mythical Beauty kollekciót.

A Platinum Illuminator All-Over Powder púder mikroméretűre őrölt platinaporszemcséi fátyolos ragyogást adnak az arcnak.

• M.A.C.







M.A.C. – Lip Varnish
A M.A.C-nő fékezhetetlen és merész az életben, a szerelemben és a divatban egyaránt. Sminkjében a vad szilvakéket a lágy rózsaszín és a bársonyos bézs tompítja.

A Well plumed eyes és Take Wing négy színből álló szemhéjpúder-paletták kihagyhatatlanok. Előbbi a határozottabb csillámló réz, erős feketekávé, ezüstösen ragyogó kék és aranyló bézs színeket ötvözi, utóbbi a visszafogottabb légies rózsaszínt, rusztikus barnát, antik rózsaszínt és ezüstszürkét párosítja.








TOP5 – Kihagyhatatlan darabok idén ősszel:







Christian Dior Detective Chic
1. Christian Dior Detective Chic púder,
14 500 Ft
2. Yves Saint Laurent Perfect Touch ecsetes alapozó, 9900 Ft
3. Chanel Pink Lamé szemhéjpúder,
9000 Ft
4. Max Factor Lipfinity Nudes ajakrúzs,
3599 Ft
5. L’Oréal Double Extension Carbon Black szempillaspirál, 3399 Ft

 


 





 






• Artdeco





Az Artdeco őszi újdonságai között a füstös földszínek, a mályva és a szüreti időszak ihlette hangulat és színek köszönnek vissza.

Igazi újdonság a Hot Chili Lip Booster szájfény, mely pirospaprika összetevőjének köszönhetően bizsergető érzést okozva rózsássá és teltté varázsolja az ajkakat.

• Manhattan

A fekete visszatért. A gazdag, élénk színek és a fekete démoni vonzerőt kölcsönöz viselőjének, és nincs férfi, aki ellen tudna állni.







Black is Back! paletta

A Black is Back! szájfénypalettában a három szín mellett egy ezüst- vagy egy aranyréteget is találsz, mellyel tündöklő fénybe vonhatod ajkaidat.











High Definition Lashes
• Clinique

A Clinique új szempillaspirálja, a High Definition Lashes fésűs oldala szétválasztja a pillákat, spirálkeféje befesti az eddig fel nem fedezett apró szálakat is, hosszabbít, dúsít és ível. 4700 Ft.





Max Factor – Lipfinity Nudes


• Max Factor

A már jól ismert Lipfinity kétlépéses tartós ajakrúzs legújabb családját, a Lipfinity Nudesot a természetes színek jellemzik. A könnyű, krémes festék és a csillogást adó szájfény hihetetlenül tartós, mégis kellemes viselet az ajkakon.

• Maybelline

A Volum’ Express Turbo Boost szempillaspirállal pilláid ötször dúsabbak és ötször merészebbek lesznek, anélkül, hogy összeragadnának.

• Oriflame

Idén ősszel – a klasszikus értékeit megtartva – megújul a Giordani Gold, az Oriflame prémiumminőségű dekorkozmetikai termékcsaládja. A termékcsalád tagjait továbbra is a pazar színek és különleges összetevők jellemzik, ám az arcszínező gyöngyök, szempilla-hosszabbító spirál és az ajakfiatalító rúzsok szebb és praktikusabb csomagolásban kerülnek majd forgalomba.







Lycra Extend Fiber Extreme szempillaspirál – Kattints a képre!






Avon –  Superfull szempillaspirál
• Avon

Az Avon bemutatja a Superfull szempillaspirált az elképesztően dús szempillákért. A szilikontüskékből álló Clean-Build spirálkefe a festéket egyenletesen, csomósodás nélkül viszi fel a pillákra, amelyek akár ötször dúsabbak lesznek ettől.

• Astor

Akár 60%-kal hosszabb szempilláid lehetnek a Lycra Extend Fiber Extreme szempillaspirállal. 2 az 1-ben összetétele lycra formulával és rostszálakkal hosszabbítja pilláidat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top