Szépüljünk

Micsoda hajcihõ!

Ha unod már a reggeli hajvasalást, az új hajtrend igazi felüdülést jelent majd. Idén õsszel a tervezõk a szimpla, egyenes hajat apró (otthon is könnyen alkalmazható) trükkökkel bolondították meg. Lássuk!

Az idei trend képekben:  Kattints ide!







Az ősz egyik nagy újdonsága a L’Oréal Professionnel merész, de mégis természetes, állatvilágból merített színkollekciója – Kattints a képre!
Most végre fellélegezhetnek a göndör hajúak is, hiszen vége az egyenes haj egyeduralmának, ismét divatba jönnek a nőies, romantikus hullámok.





Lágy, romantikus hullámok


A kecses és romantikus hullámok Jean-Paul Gaultier kifutóján tűntek fel. Fürtjeid maximum rakoncátlanok legyenek, kócosak vagy rendetlenek semmiképp.

Így csináld: Kenj szét a tenyeredben megfelelő mennyiségű hajápoló krémet (Avon Advance Techniques hajápoló krém göndör hajra), majd a tövektől a hajvégekig haladva vidd fel az enyhén nedves hajra. A tincseket tekerd rövid ideig az ujjad köré, hogy szebb tartást kapjanak.





Magasra tűzött lófarok 


A Donna Karan-lányok egyenes, összefogott haja trendet teremtett. Az egyszerűen elkészíthető, praktikus lófarok lehet elegáns is, ha megfelelően készíted el.

Így csináld: Az egyenes hajat szorosan fésüld hátra és magasan fogd össze! Válassz hozzá egyszerű, de dekoratív hajgumit (Bijou Brigitte). Hajfényspray-vel adj szép csillogást a frizurának.





Dús, egyenes haj








Fotó: L’Oréal – Kattints a képre!
Továbbra is hódít a tükörsima haj, ám idén – ahogy Carolina Herrera is megálmodta – már fontos a volumen is. Tupírozni tilos, hiszen az rendezetlenné tenné a hajszálakat.

Így csináld: Hajszárításnál hajtsd előre a fejed és kézzel húzogasd ki a tincseket. A száraz hajat óvatosan fésüld ki, vigyázz, hogy ne lapítsd le! Végezetül dúsító hajlakkal (Got2b megalománia dúsító hajlakk) rögzítsd, hogy tartós maradjon.





Középválaszték



Ha későn keltél és már nincs időd foglalkozni a hajaddal, válaszd a Michael Kors modelljei által ihletett szupergyors megoldást! Középen elválasztott hajjal – sminktől függően – lehetsz kislányos, nőies vagy akár vamp is.

Így csináld: Az egyenes hajat fésüld hátra, majd pontosan az orroddal egy vonalban válaszd ketté. Fújj rá egy leheletnyi hajlakkot, mely tartást és fényt ad a frizurának.










A hozzád illő frizurákról kérdezd szakértőnket!

• Szabó Anikó – hajanalitikus: Kattints ide!
• Radics Edit – stílustanácsadó: Kattints ide!

Az idei trend képekben: Kattints ide!






 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top