Szépüljünk

Armani és a vörös rizs

Hidd el: a szépségápolásban az augusztus nem uborkaszezon! Végre Budapesten is megveheted az Armani sminkeket, a L'Occitane pedig vörös rizzsel kényeztet. Persze más újdonságokról is olvashatsz!

Fedezd fel Armani világát!

„A smink vitathatatlanul a divatvilág részét képezi. Az eleganciáról, szépségről és érzékiségről szól. Éppúgy, mint a divat, a smink is a nőiesség kifejezőeszköze. Könnyű viselet legyen, de kell hozzá egy leheletnyi fantázia.” (Giorgio Armani)

Ugyan Armani-divatüzlet még nincs Budapesten, de a mester kozmetikumait már itthon is megveheted! A Mammutban található Douglas parfümériában megtalálod a teljes sminkkollekciót. Az a jó, hogy akár profi sminket is készíthetsz vele magadnak, elképesztő választékot találsz a színárnyalatokban. Érdemes időt szánnod a nézelődésre és a vásárlásra (igen, biztosan beleszeretsz majd valamibe), hogy megtaláld a legjobban passzoló árnyalatokat. Én két különböző fényű és textúrájú alapozóból kevertem ki a saját színemet, és mivel pumpás a kiszerelésük, pontosan tudom, hogy milyen arányban kell őket a kézfejemen összekeverni a felvitelük előtt. Mivel a név kötelez, ne számíts semmi csilli-villire, itt a matt fekete és az opálos üvegek uralkodnak – számomra – lenyűgözően.

A hónap tippjei

Ajánló:

Új szempillaspirálok – a kefék diadala »
Nyár, rúzsok: tét a pirosra! »
Hibák a nyári szépségápolásban »
Íme a friss illatok! »

1. Az önbarnítót könnyen felviheted a kézfejedre is, ha
egy vattapamacsra teszed a krémet, és azzal kened rá a bőrödre, így nem kell kezet mosnod a használata után.

2.
A szőrtelenítőkrémet csak akkor kend fel a kezeddel, ha előtte gumikesztyűt húzol, ugyanis a szőr elhalását okozó összetevő a körmödet károsíthatja és elvékonyíthatja.

3.
A körömlakkod ebben a melegben könnyen besűrűsödhet! A hígítására soha ne használj
körömlakklemosót, inkább szerezz be lakkhígítót erre a célra!

A rizsportól matt lesz a bőröd!

Franciaország egyik csodás vidékén, Provence-ban rizst is termesztenek. Mégpedig egy különleges vörösrizs-fajtát, amely igen gazdag cinkben. Mivel a termelés egy része ökogazdaságokban történik, remek alapanyagot nyújt biotermékek előállításához is. A L’Occitane Rice nevű termékcsaládja ideális a vegyes-zsíros bőr speciális igényeire: a vörösrizs-por elnyeli a felesleges faggyút a bőr felszínén, a vörös rizs kivonata csökkenti a faggyútermelést, a vörös rizsből készült ecet összehúzza a pórusokat.

A mindennapokban nyújt segítséget a rizspapírból készült, vörösrizs-porral kezelt mattítópapír, a segítségével egy mozdulattal megszabadulhatsz a csillogástól. (A kis doboz 50 papírt rejt, 2790 forintért veheted meg.)

Ha őrjítő a meleg

Egy forró nap végén mindig jólesik a hűsítő zuhany. Próbáld ki a Dove Go Fresh Cool szépségápoló krémtusfürdőjét. A tavirózsa-, a mentaillatnak és a – márkától megszokott – 1/4 rész hidratálótejnek köszönhetően gyengéd, hűsítő szellő a bőrnek.

 

Egy kicsit neki, egy kicsit neked!

Valójában magadat ajándékozod meg, ha a pasidat az új Emporio Armani Diamonds for Men illattal leped meg! Izgalmas összetevőinek – szecsuáni bors, kakaóbab – köszönhetően pimasz és ellenállhatatlan illat. Nagyon férfias! Hmmm! (A 30 ml-es EDT 10 400 forint, a nagyobb parfümériákban keresd!)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top