Szépüljünk

Szeptemberi szépség: újdonságok és tippek

A hónap újdonságai között válogattunk, és jó néhány tippet is adunk, hogy kellően szép legyen a szeptembered is! Jó böngészést!

Maradt még a naptejed?

Ha számodra is véget ért a szabadságos időszak, és azt gondolod, hogy már csak jövőre lesz szükséged a naptejes flakonra, akkor gondot jelenthet, hogy mi legyen a maradékkal. A strandon a melegnek és az erős napsütésnek kitett naptejek szavatossági ideje jelentősen lerövidül. Ha úgy érzed, hogy kellemetlen lett a szaga, vagy megváltozott az állaga, akkor dobd ki, nincs mit tenni. Ellenkező esetben kellő gondossággal megőrizheted a későbbiekre. A kupakot mosd el, majd öblítsd ki alkohollal (ez nem csak fertőtlenít, a gondos törölgetés mellett rajta maradó romlandó vizet is elpárologtatja), utána alkoholos vattával tisztítsd meg a tubus vagy flakon kupak alatti részeit. Ha kész vagy, tedd el a hűtőbe. Ugyanígy járhatsz el a napozás utáni kencéiddel is, bár ezeket nyugodtan elhasználhatod még most testápolóként is.

Nyújtsd még egy kicsit a nyarat!

Sokat “dolgoztál” a nyáron, hogy szépen lebarnulj, őrizd meg minél tovább az eredményt!

  1. Érdemes táplálóbb tusfürdőket használni. A Dove Supreme Cream Oil tusfürdői kifejezetten az érzékeny és száraz bőr ápolására szolgálnak. Az Érzéki bársony, a Fényes szatén és a Lágy selyem fantázia nevű variánsok egyaránt értékes bőrpuhító olajokat tartalmaznak.
    Dove Supreme Cream Oil - 599 Ft
    Dove Supreme Cream Oil – 599 Ft
  2. Krémezz veszettül, vesd be nyugodtan az önbarnítós kencéket is a cél érdekében.
  3. Ha szoli hívő vagy, menj el néhányszor (maximum heti 1 alkalommal!), ám nehogy megbánd: a fürdőruhád alatti fehér területek könnyen leégnek ilyenkor, úgyhogy jobban teszed, ha viszed magaddal a bikinidet a szoláriumba is.

Megviselte a hajadat a nyár?

Tudtad? A méhpempő hatására a méhkirálynő súlya 1000-szeresére nő az első 3 napot követően, és 5-6 évig él, míg dolgozó méhek körülbelül 40 napos életciklusával szemben. (Tudjuk jól: „a sok munka lehet, hogy nemesít, de biztos, hogy nem szépít”.)

Sokan szenvedünk attól, hogy a legnagyobb odafigyelés ellenére is kiszáradtak a tincseink. Szerencsére temérdek jó hajápoló között válogathatsz. Érdemes kipróbálnod az Elséve újdonságát is, az Újratápláló termékcsaládot finom mézes-sárgabarackos illattal. Méhpempőt tartalmaz, mely rendkívül gazdag szénhidrátokban, fehérjékben, aminosavakban, mellette jó sok vitamint, nyomelemet és ásványi sót is tartalmaz. A termékcsalád a szokásos sampon-balzsam-pakolás trió mellett éjszakai elixírt és nappali folyékony hajápolót is tartalmaz. (A sampon és a balzsam egyaránt 689 Ft, a hajpakolás, az elixír és a hajápoló 1249 Ft)

Elséve Újratápláló termékcsalád - A sampon és a balzsam egyaránt 689 Ft, a hajpakolás, az elixír és a hajápoló 1249 Ft
Elséve Újratápláló termékcsalád – A sampon és a balzsam egyaránt 689 Ft,
a hajpakolás, az elixír és a hajápoló 1249 Ft

Gyaloglás az Életért!

Az Avon idén is 4 kilométeres gyaloglást szervez szeptember 13-án a Városligetben és környékén az emlőrák elleni küzdelem jegyében. Sok ismert hölgy társaságában Téged is várnak, hogy összegyűlve – és egy jót sétálva – felhívjuk a figyelmet a mellrák elleni harc és a megelőzés fontosságára.

Programok:

  • 11.00 – 13.00 Regisztráció a Petőfi Csarnoknál
  • 13.00 Bemelegítés Katus Attilával
  • 13.30: Gyaloglás az Életért
  • 16.00 órától fellépnek a színpadon: Gáspár Laci, Four for Dance, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, Zséda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top