Szépüljünk

Szép fogak nélkül mit sem ér a rúzsod: segít a fogkrémek új generációja

Nincs az a rúzs, amelyik jól mutatna fénytelen, sárgás fogak mellett. A száj higiéné alapja a rendszeres fogmosás, ám ma már az sem mindegy, hogy ezt mivel teszed.

Lassan feledésbe merül az a korszak, amikor egész Magyarország lakossága két féle fogkrém közül választhatott: mentolos vagy sós volt a polcokon.

Napjainkban egy fogkrémtől nyugodtan elvárhatjuk, hogy a lepedékek eltávolítása és a friss lehelet biztosítása mellett különleges hatóanyagokkal biztosítsa a fogak hosszan tartó egészségét és segítsen megőrizni, no meg lehetőleg hangsúlyossá tenni azok eredeti fehérségét.

A blend a med 3D White LUXE fogkrémcsaládja szilíciumdioxidot és pirofoszfátokat tartalmaz, melyek segítenek a különböző eredetű elszíneződéseket eltávolítani a fogakról. Mindezt oly módon, hogy a fogzománc nem sérül, és kellően kíméletes a fogínnyel szemben is. A csillogást biztosító Glamour változat mellett az Anti-Tobacco Fresh a dohányosok, míg a Sensitive az érzékeny fogak speciális igényeihez is alkalmazkodik. Mindhárom változat 699 Ft és már megvásárolhatod a drogériákban és a szupermarketekben.

 

Ez a fogkrém a párkapcsolatok megmentésében is nagy szerepet játszik: álló, kemény falú flakonja lehetetlenné teszi a fogkrémes tubus nyomása ( középen, markolva, vagy szépen gondosan a végétől haladva) illetve a tubus tetejének visszacsavarása körül kialakuló vitákat

A Blanx Folteltávolító fehérítő fogkrém természetes hatóanyagokkal biztosítja a fogak ápolását. Sarki zuzmó kivonatnak és a bambusz mikroszemcséknek köszönhetően a tisztítás, a védelem és a fehérítés mellett szabályozza a szájüreg baktérium flóráját is. Hatékonyan száll szembe a dohányzás, az étel és ital lerakódások hatására keletkező foltokkal és elszíneződésekkel.

 

Blanx Folteltávolító fehérítő fogkrém - 1199 Ft
Blanx Folteltávolító fehérítő fogkrém – 1199 Ft

 

A Teafaolaj fogkrém az ismert antibakteriális hatású ausztrál teafa olaját tartalmazza különleges hatóanyagként. Mivel a termék hipoallergén, sokak számára szinte egyedüli lehetőséget biztosít a kellemetlen mellékhatások nélküli száj- és fogápolásra. A szokásos lelőhelyek mellett éppen ezért bioboltokban, natúr drogériákban is megtalálod.

 

Teafaolaj fogkrém - 499 Ft
Teafaolaj fogkrém – 499 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top