Szépüljünk

Temérdek újdonság a szépségpalettán

Röviden és velősen beszámolunk az áprilisi újdonságokról. Nem vennénk a lelkünkre, ha kielégítetlen maradna az információéhséged!

Új, fiatalos márka a smink- és körömápolási fronton!

Az Essence Németországban néhány év alatt vezetővé vált a sminkpiacon. Nálunk már kísérleti jelleggel (tesztelték a piacot) kapható volt néhány Rossmann drogériában, de az igazi robbanás most, áprilistól várható. A márka alapvetően a fiatal (tizen- és huszonéves) vásárlókat célozza meg, de valószínűleg ennél jóval szélesebb körben lesz sikere. Nem pusztán – az alapok mellett évente több limitált trendkiadással is gazdagított – sminktermékekkel jelentkeznek. Nagy választékot kínálnak körömápolási és körömdekorációs kellékekből, külön lábujjkörömlakkokkal, és gondolnak az utazáshoz nélkülözhetetlen minikiszerelésű szépségápolási kellékekre is. Áprilistól valamennyi Rossmann és Müller drogériában megtalálod az átlagosan 500 forintért (!) kínált palettájukat, és remélhetőleg másik drogérialánccal is megállapodnak.

Black Mania folyékony szemhéjtus szénpigmenttel. Vékony és vastag vonalat is húzhatsz vele, attól függ, hogyan tartod az ecsetet, 599 Ft
Black Mania folyékony szemhéjtus szénpigmenttel. Vékony és vastag vonalat is húzhatsz vele, attól függ, hogy tartod az ecsetet. 599 Ft
Nail Art körömdíszítő lakk extra vékony ecsetével akár virágokat is rajzolhatsz, 449 Ft.)
A Nail Art körömdíszítő lakk extravékony ecsetével akár virágokat is rajzolhatsz. 449 Ft

Megújult a Nivea testápolók csomagolása!

Lendületesebbek, trendibbek lettek az új flakonok. A színük segít választani a különböző bőrtípusokra ajánlott termékek között: ahogyan sötétednek, úgy tartalmaznak egyre több, a száraz bőr ápolására alkalmas összetevőt. A kiszerelés is változott, jóval gazdaságosabb, nagyméretű változatok is kaphatók lesznek, ezeket praktikus pumpás adagolóval látták el. A megújulás mellett újdonsággal is találkozhatsz, kifejezetten a fiataloknak készült a citrusos-narancsvirágos illatú Happy Time testápoló. A bambusztejjel dúsított összetétel a normál és az enyhén száraz bőrt is kényezteti. A normál, 250 milliliteres flakon 1200 Ft, a pumpás, 400 milliliteres változat 1650 Ft.

Temérdek újdonság a szépségpalettán

 

 

A Rexona dezodorok az illatukkal kívánnak hódítani!

Gyakori probléma, hogy a dezodor és a parfüm illata egymással keveredve nem éppen kellemes végeredményt produkál. A dezodorgyártók egy része ezt a gondot az illatanyagmentes változatok piacra dobásával oldotta meg. A Rexona most merőben más utat választott: a parfüm helyettesítésére vállalkozó dezodorokkal lepnek meg bennünket. A három változat mindegyike – a komoly illatokra jellemzően – egymás után kibontakozó, tartós illatjegyekkel bír.

Temérdek újdonság a szépségpalettán
Temérdek újdonság a szépségpalettán
Temérdek újdonság a szépségpalettán

 

Bambuszkivonat gazdagítja az új Garnier hajlakkokat!

Nem ez a legfontosabb egy hajlakk esetében, de aki használt már lakkot, az tudja, hogy nem is mellékes: az új Garnier Fructis Style hajlakkok illata remek. A speciális összetevőknek köszönhetően attól sem kell tartanod, hogy merev lesz a frizurád. Három erősségi fokozatban veheted meg, és találsz festett tincsekre való színvédő lakkot és a lelapult frizura megemeléséről gondoskodó dúsítólakkot is, mindegyiket 799 Ft-ért.

Temérdek újdonság a szépségpalettán

 

 

Felhasználóbarát ecsetet rejtenek a Rimmel Lycra Pro körömlakkok!

A maxiecset szélesebb és laposabb, mint az átlagos körömlakkecsetek, és kellően merev ahhoz, hogy precízen lehessen dolgozni vele. Több mint nyolcszáz apró szál gondoskodik arról, hogy a festék mennyisége elegendő legyen rajta. Az új forma és a dús ecset lehetővé teszi, hogy egyetlen húzással kilakkozd egy körmödet. (Én sem hittem el. Kipróbáltam. Tényleg.) Tizenhárom árnyalat közül választhatsz, 1099 Ft.

Temérdek újdonság a szépségpalettán

 

A Vichy bőrdiagnosztikai központokkal várja a bőrbarátokat!

A Vichy idén speciális pavilonokban nyújt egyénre szabott bőrápolási tanácsadást Budapesten. Nagyjából tizenöt perc alatt, egy kérdőív kitöltése és fájdalmatlan, ártalmatlan műszeres vizsgálat után a bőröd állapotára és a számára megfelelő napvédelem erősségére is fény derül.

A dátumok és a helyszínek változnak, de az időtartam azonos, mindig 11–20 óráig lesz nyitva a Vichyconsult Bőrközpont:
– április 1–4.: Europark,
– április 15–18.: WestEnd,
– április 22–25.: Pólus Center,
– április 29. – május 3.: Árkád, Budapest. (Május 1-jén zárva!)

Temérdek újdonság a szépségpalettán

A Miss Sporty wellnesskezelést kínál a körmeidnek!

A Miss Sporty Nail Spa Club nevű termékei teljes körű körömápolási programot nyújtanak. Az alapozó (Base Coat) és a fényt adó lakk (Top Coat) mellett erősítő-, körömfehérítő és táplálólakkot is találsz köztük. Utóbbi az erősítő összetevők mellett négyféle vitamint is tartalmaz. A körömfehérítő ápoló kiegyenlíti a köröm felszínét, elfedi az apró színhibákat. Akár önmagában is használhatod, mert szép fényt is ad a körmödnek. Mindegyik ápoló 499 Ft.

Temérdek újdonság a szépségpalettán

 

A Max Factor szempillaspirálja már-már műszempillahatást ígér!

Max Factor False Lash Effect szempillaspirál szilikonos keféje nagyon sűrű és viszonylag nagy. Alaposan festheted vele a pillákat, és annak ellenére, hogy azok nagyon határozottá válnak, nem lesznek merevek. Persze ne vedd szó szerint az ígéretet, mert bár alaposan dúsítja az eredeti pillákat, azért arra nem képes (ezt egyetlen spiráltól sem várhatod), hogy duplájára növelje a szálakat, márpedig műtincsekkel ezt is elérheted. Fekete, barnásfekete és mélykék színben kapható, 4499 Ft.

Temérdek újdonság a szépségpalettán

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top