Szépüljünk

Még nem késő! – Simítsd ki a bőrödet, és élvezd a bikiniszezont!

Az üzletek polcait böngészve és a neten szörfözve a cellulit megelőzésére és kezelésére jobbnál jobb ötleteket gyűjtöttünk, amelyeket most veled is megosztunk!

Cellulitakadémia a mindenre elszántaknak

Az már nem újdonság, hogy a tavasz beköszöntével már a szállodák is böjtkúrákkal várják a vendégeket, ám mostantól már a narancsbőr elleni harc első fecskéje is megjelent. A wellness területén egyébként is úttörőnek számító hévízi NaturMed Carbona Hotel (számos hazai és nemzetközi elismerés mellett tavaly Magyar Termék Nagydíjat is kaptak) most a hölgyeket újabb különleges programmal várja. Tíznapos kúrájukon célzottan a narancsbőrrel veszik fel a versenyt, ebben dietetikus, gyógytornász, orvos és kozmetikus segíti a jelentkezőket. A személyre szabott program végén még az otthoni folytatáshoz szükséges – az egyéni adottságaidhoz igazított – tudnivalókat is megkapod mappába rendezve. A kúra időpontjait a szálloda honlapján megtalálod.

Masszírozó fehérneműk a kitartóaknak

Nem alakformáló fűzőkre és harisnyákra gondolok, ez esetben ennél jóval többről van szó. A speciális csípőszorítók, a harisnyák comb- és bugyirésze olyan anyagból készült, amelynek a felülete folyamatos masszázst biztosít, így serkenti az adott területen a nyirokkeringést. Önmagukban is megvásárolhatod, így is hatásosak, ám most a Biotherm akciójában az alakformáló krém mellé is ilyen bugyit kapsz ajándékba.

A technika szerelmeseinek

Még nem késő! - Simítsd ki a bőrödet és élvezd a bikini szezont!Magyar szakemberek fejlesztésének köszönhetően új testkezelő gépekkel találkozhatsz a kozmetikai szalonokban. Egyedi módon egyesít három, eddig is jól ismert alakformáló és feszesítőeljárást, amelyek ezzel a módszerrel még hatékonyabban dolgoznak. A kozmetikai szalonokban alkalmazott alakformáló kezelések akkor az igaziak, ha segítik a felgyülemlett zsír lebontását, annak elszállítását, és mindemellett feszesítik a bőrt. Az utóbbi fontossága jól érthető, ha arra gondolsz, hogyan néznek ki azok, akik nagyon sokat fogytak: a zsír eltűnik ugyan, ám a bőr-„tasak” marad. Ugyanez játszódik le – még ha kevésbé látványos is – a narancsbőrkezelések során, így ha nem feszesíted folyamatosan a bőrödet, akkor annak petyhüdtsége okoz majd problémát. Az új, Cavital WRC névre hallgató szerkezet három kezelőfeje hármas megoldást kínál. A pulzáló vákuum szövetkímélő nyirokmasszázst biztosít, a rádiófrekvenciás hőhatás feszesíti és élénk működésre kényszeríti a kollagénrostokat, míg a kavitációs ultrahang a zsírsejteket veszi kezelésbe. (A budapesti szalonok mellett Sárváron a Spirit Hotel beautyrészlegén is kipróbálhatod.)

 

Természetbarátoknak

A natúrkozmetikumok híveinek érdemes kipróbálniuk a L’Occitane organikus újdonságát, a túlzott vizesedést visszaszorító, feszesítő mandulás testolajat. A bőr táplálásáról és feszesítéséről a délfrancia vidékeken termelt mandulából nyert olaj és tej gondoskodik. A vörösalga-kivonat nagyban fokozza a sejtek méregtelenítő funkcióját, míg a vizesedés visszaszorításáról a grépfrút-, a muskátli- és a ciprusolaj gondoskodik.

10450 Ft
10 450 Ft

 

Ha a fogyókúra mellett szeretnél feszesíteni

Kalóriaszám-csökkentés, mozgás. Ez biztosan beválik, ám – különösen, ha elmúltál már harmincéves – a bőrödnek érdemes besegíteni, hogy időben és tempósan kövesse az alakváltozásodat. A Vichy újdonsága, a Celludestock gél 5%-os tiszta koffeint tartalmaz, hogy fokozza a kezelt területen a keringést, és egy növényi eredetű hatóanyagot, amely stimulálja a szervezetünkben az egyik zsírbontást segítő fehérje működését.

6499 Ft, patikákban veheted meg
6499 Ft, patikákban veheted meg

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top