Szépüljünk

Új kozmetikai márka a piacon

A belga-amerikai divattervező a hetvenes évek óta jelen van a kozmetikai termékek piacán is. Készülőben a vadonatúj termékcsaládja.

Új kozmetikai márka a piacon Diane von Fürstenberg az ID Beauty vállalattal közösen új szépségápolási termékcsaládot dob piacra. „Minden, amit életemben csináltam, arról szólt, hogy mennyire inspirálnak a nők, mennyire tisztelem őket és mennyire szeretném, ha minden nő erősnek, szépnek és elégedettnek érezné magát. Ha ennyire bensőséges kapcsolatod van a nőkkel, azt sehol sem tudod jobban kifejezni, mint a szépségiparban” – nyilatkozta Fürstenberg a WWD divatmagazinnak adott interjújában.

A tervező Chantal Roosszal, az YSL Beauté korábbi elnökével dolgozik majd az új projekten. „Úgy érzem, ha egy ilyen hatalmas, hihetetlenül őrült és versenyképes piacon akarsz helyt állni, az egyetlen esélyed, ha hiszel abban, amit valójában csinálsz” – véli Roos. Együttműködésük első gyümölcse egy női parfüm lesz, mely várhatóan az idei év végén, vagy 2011 elején kerül majd a boltokba.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top