Szépüljünk

Olcsó krémre esküszik az X-Faktor zsűritagja

Cheryl Cole énekesnő, a brit X-Faktor zsűritagja a legmenőbb luxuskozmetikumokat is megengedheti magának. Saját bevallása szerint azonban a kedvence az E45 nevű arckrém, mely mindössze 2 fontba kerül.

Olcsó krémre esküszik az X-Faktor zsűritagja

Olcsó krémre esküszik az X-Faktor zsűritagja
Divatbotrány az X-faktorban

„A bőröm nagyon ki tud száradni, ezért az E45 hidratálóval kenem. Nem kell rendkívül drága termékeket használnod, csak meg kell találnod a bőrtípusodnak megfelelő terméket” – nyilatkozta a celeb egy brit magazinnak.

Nagy-Britanniában már eddig is az E45 volt a legfelkapottabb hidratálókrém: csak a Superdrug üzletláncnál átlag 20 000 darabot adnak el belőle hetente. A 60 éves formula nem ígéri, hogy megváltoztatja az életed, egyszerűen csak valóban kiválóan hidratálja a bőrt, és a „csodatermékek” korában sokaknak bizony ez is bőven elég.

A forgalmazók most extraszállítmányokat rendeltek a termékből, ugyanis arra számítanak, hogy a vásárlók Cole fenti nyilatkozata nyomán megrohamozzák érte az üzleteket. Nem alaptalanul reménykednek, ugyanis korábban volt már példa hasonlóra: tavaly állítólag Cheryl Cole-nak köszönhetően nőtt meg drámai mértékben a hajlakkfogyasztás a szigetországban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top