Szépüljünk

Egyre több férfi szedeti a szemöldökét

Az Egyesült Államokban minden eddiginél több férfi szedeti szakemberrel a szemöldökét. Úgy tartják, hogy az ápolt szemöldök a férfiakat is fiatalítja.
Egyre több férfi szedeti a szemöldökét

Szemöldök növesztés jótékony célból

Egyre több férfi szedeti a szemöldökétA felkapott Beverly Hills-i Anastasia Soare szépségszalonban – ahová többek között David Beckham is jár – a professzionális szemöldökszedést igénybe vevő vendégek 20 százaléka férfi.  „A férfiak szemöldökét elsősorban nem formázni, hanem ápolni kell – magyarázta a szalon tulajdonosa a New York Times újságírójának. – Egy ápolt szemöldök kinyitja a tekintetet és a viselője fiatalabbnak látszik tőle.”

Ramy Gafni, aki egy menő manhattani szépségszalonban csinosítgatja a kuncsaftok szemöldökét, hangsúlyozta, hogy a férfiak szemöldökének kevésbé kell szabályosnak és rendezettnek lennie, mint a nőkének. „A férfiak szemöldökét soha nem szedem ívesre. Ritkítani és ápolni kell, de nem szabad, hogy túlságosan művinek látsszon. Épp ezért néha meg is hagyok néhány kósza szálat, hogy természetesebbnek tűnjön az összhatás.”

Egy profi szemöldökszedés ára Amerikában általában 15 dollár, a felső kategóriás szalonokban azonban akár 75 dollárt is elkérnek érte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top