Szépüljünk

Divatba jön a leopárdmintás ajaktetkó?

Az extrém szájsmink készítése nem igényel többé átlagon felüli kézügyességet. Elég hozzá egy olló, néhány csepp víz és a felragasztható ajaktetkó. Sőt talán nemsokára Lutra albumban is gyűjthetjük őket.
Divatba jön az leopárdmintás ajaktetkó?
Mit kell tudni a colorblocking sminkelésről

Divatba jön az leopárdmintás ajaktetkó?Először az instant szemsmink is őrültségnek tűnt, a termék azonban évek óta meg tudott maradni a piacon. Egy amerikai cég most előrukkolt a hasonló ötleten alapuló ajakmatricával.

A Violent Lips termékskáláján találhatunk többek között pöttyös, leopárdmintás, flitteres, virágos és szivárványszínű ajakmatricát is. A normál rúzsszínek viszont hiányoznak.

A matricák egyféle méretben kaphatók, ollóval igazíthatjuk azokat a szánk formájához, méretéhez – ami talán a legnehezebb feladat a egész procedúrában. Ha ez megvan, már csak annyi a  dolgunk, hogy lehúzzuk a matricáról a védőfóliát, az ajkunkra ragasszuk, megnedvesítsük és várjunk néhány percet, míg megszárad.

Egy háromdarabos csomag ára – modelltől függően – 14,95–15,95 dollár, azaz 2700–3000 forint.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top