Szépüljünk

Divat a lenőtt haj?

A sötétből világosabb árnyalatúba hajló szőke haj kifejezetten menő idén nyáron. A színátmenetes szőkeség azonban nem tévesztendő össze az igénytelenül lenőtt festéssel, bár látványra nem sok a különbség.
Divat a lenőtt haj?
A legmenőbb celebfrizura

Már nem csupán a tévéd, de a hajszíned is lehet HD, azaz nagy felbontású. A színátmenetes hajtrend zászlóvivői olyan világhírességek, mint Drew Barrymoore vagy Sarah Jessica Parker.

A tengerentúl után a londoni szalonokba és megérkezett a HD-kezelés, amellyel tökéletes  színátmenetes frizura készíthető. A hajszín a fejtetőről barna vagy szőkésbarna árnyalatból indul – mely lehet akár festett, akár a vendég természetes hajszíne – és a hajvégeknél magas fényű szőkében végződik. A legjobban jellegéből adódóan hosszú hajon mutat.

Az eljárás meglehetősen hosszadalmas és munkaidényes: a hajra először ápoló maszk kerül, majd speciális fóliás technikával festik meg a sötétből világosba hajló színt. A kezelés ára Londonban 200 font, azaz közel 62 000 forint.

Divat a lenőtt haj?
Divat a lenőtt haj?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top