Szépüljünk

A szemhéjfestmény lesz a legújabb trend?

Szemhéjtus, selyempor, szemhéjpúder és türelem kell ahhoz, hogy a szemhéj festővászonként funkcionálhasson. Na és persze az sem árt, ha a festmény elkészülte után nem nyitod ki többet a szemedet.
A szemhéjfestmény lesz a legújabb trend?
Olvass további trendhíreket!

Vászon helyett szemhéjra festi kedvenc rajzfilmjei legjobb jeleneteit a 21 éves Katie Alves. Az első „festményét” 2010 októberében készítette el, de akkor még nem a szemhéját, hanem a száját pingálta színesre. Azonban hamar rájött, hogy az ajkak redői nem alkalmasak az aprólékos munkára, ráadásul a teljes filmjelenetek kidolgozására is túl kicsi a hely.

Az alkotások különlegessége, hogy nem speciális festékkel, hanem mindenki által elérhető sminkcuccokkal készülnek. Szemhéjtus és selyempor is szerepel a művész kedvenc alapanyagai között. Ezek után pedig csak ránk van bízva, hogy vajon ellesve az ötletet a következő buliba ilyenre sminkeljük-e  a szemünket, mintegy 3 óra alatt, vagy marad a szokásos szemhéjtus-szemspirál kombináció.

Kattints a galériáért!
Kattints a galériáért!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top