Szépüljünk

Brad Pitt divatba hozza a nyúzott arcot és a zsíros hajat?

Sose láttuk még ilyen nyúzottnak Brad Pittet. Vajon egy új trendnek, vagy a 6 gyereknek köszönheti a szívtipró a leharcolt külsőt?

A New York magazin augusztusi címlapján még megcsillan a szemében az a fény, amelybe Jennifer Anistontól Angelina Jolie-ig nők ezrei lettek szerelmesek. A csatakos hajat már itt is csak kettes alával tudjuk értékelni, de az ápolt borosta miatt megbocsátunk. Ráadásul a háttérben látható Jonah Hill olyan bárgyún néz, hogy mellette még Balázs Pali is simán tűnhet szexszimbólumnak.

forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk
forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

A belső oldalon található kép azonban elgondolkodtatott minket. A zsíros haj és a leharcolt ing vajon a Kurt Cobain nevével fémjelzett grunge stílust próbálja visszahozni, és ismét divat lesz lepattantnak lenni? Vagy csupán annyiról van szó, hogy Brad Pitt felett is eljárt az idő? Esetleg a szomorú szem azt jelzi, hogy nincs minden rendben „otthon”? Egy biztos, mi a kicsit jólfésültebb Pittre szavazunk, és a kócos frizura maradjon meg Johnny Deppnek és Cobainnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top