Szépüljünk

Már a duci modell is deszka

Bár Crystal Renn hivatalosan plus-size modell, ha így folytatja a fogyást, hamarosan súlycsoportot válthat. Tegyük hozzá: sajnos.

A modell a napokban a New York-i Metropolitan Opera évadnyitó gáláján jelent meg. Aranyfényű, flitteres estélyi ruhájában jól látható volt, hogy a korábban védjegyének számító domborulatai szinte teljesen eltűntek, a dereka és a csípője eltűnt, és az arca is vékonyabb lett. Nem csupán hogy már nem mondható teltnek, hanem kifejezetten vékony.

Ilyen volt...
Ilyen volt…

 

... és ilyen most
…és ilyen most

 

 

Renn ugyanakkor hevesen tagadja, hogy direkt fogyott volna le: „Sokan mondták, hogy a divatipar vagy az ügynökségem gyakorolt rám nyomást, esetleg saját magamat kényszerítettem erre, de mindhárom feltételezést egyértelműen megcáfolhatom – fogalmazott a modell. – Nem szeretném, ha a fiatal nők azt hinnék, hogy csak soványan lehetnek szépek. A szépség nem a méretektől függ. A testem az ismertetőjegyem, és büszke vagyok rá” – nyilatkozta egy brit magazinnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top