Szépüljünk

Kate Middleton nemet mond a Vogue-nak?

Bár az amerikai Vogue címlapján való megjelenés még az élvonalbeli hírességek számára is komoly megtiszteltetés, Kate nem biztos, hogy vállalja.
DIana nyomdokaiban?
Nem egyedül dönt

A világ legbefolyásosabb divatlapjának főszerkesztője, Anna Wintour a fejébe vette, hogy szerepeltetni akarja a hercegnőt a magazin címlapján. A hírek szerint a Mario Testino fotóművészt kérte meg, hogy vesse be kapcsolatait az ügy érdekében, ő ugyanis régóta jó barátságot ápol az angol királyi család több tagjával – különösen Vilmos herceggel –, és egyebek mellett a hercegi pár eljegyzési fotóit is ő készítette.

Anna Wintour
Anna Wintour

Egyáltalán nem biztos azonban, hogy Kate elfogadja a felkérést azok után, hogy néhány hónappal ezelőtt a Vogue brit kiadásának hasonló megkeresését is elutasította. Mindemellett pedig ha a hercegnő személy szerint élne is a lehetőséggel, a szereplésre a még a palotának is áldását kell adnia.

A néhai Diana hercegnő egyébként összesen négy alkalommal szerepelt a Vogue címlapján: 1981-ben, 1991-ben, 1994-ben, és halála után, 1997-ben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top