Szépüljünk

Ajakfólia válthatja le a rúzst?

Az ajakfólia tartósabb és feltűnőbb megoldás, mint a rúzs. Mintha színes sztaniolpapírral vonnánk be az ajkunkat…

A fólia felviteléhez először a speciális ragasztót kell az ajkunkra kennünk, úgy, mintha szájfényt vagy rúzst vinnénk fel ecsettel. Ha túlságosan vékony a szánk, akár teltebbre is festhetjük. Ezután a fóliát ráhelyezzük előbb az alsó, majd a felső ajkunkra, rányomkodjuk, majd egy határozott mozdulattal lerántjuk: a ragasztóval átkent felületen megtapad a fényes, sztaniolszerű réteg.

Ajakfólia válthatja le a rúzst?

 

Ajakfólia válthatja le a rúzst?

 

Ajakfólia válthatja le a rúzst?

 

 

Bár ránézésre nem tűnik különösebben kényelmes viseletnek, de a fólia egyáltalán nem húzza az ajkakat, nagyjából olyan érzés hordani, mint egy hagyományos rúzst. Legalább 8 órán keresztül a helyén marad, evés vagy ivás után sem kell javítani, ha pedig le akarjuk mosni, egyszerű sminklemosóval néhány mozdulattal eltávolítható.

A termék egyelőre csak extrém színekben létezik, így azoknak lehet barátja, akik szeretik a bevállalós, csilivili sminkeket. Az alapötlet viszont van annyira jó, hogy a magunk részéről szívesen fogadnánk egy valamivel visszafogottabb árnyalatokból álló, hétköznapokban is hordható kollekciót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top