Szépüljünk

26 évig rossz a frizuránk

Az átlag nő élete során összesen 26 évnyi időt tölt pocsék hajjal. És vajon kik jöttek rá erre?!

Persze hogy a brit kutatók voltak annyira elvetemültek, hogy ezt is kiszámolták: egy nő évente átlagosan 156 napon elégedetlen a hajával, mert az épp zsíros, lenőtt, lapos, vagy épp nem hajlandó „beállni”.26 évig rossz a frizuránk

A témában végzett felmérésből kiderült, hogy a nők 12 százaléka mondott már le randit amiatt, mert rossznak találta a frizuráját, 9 százalék hagyott ki ugyanebből az okból egy-egy bulit, tízből egy nő pedig még a legjobb barátja előtt is szégyelli, ha rakoncátlankodik a haja. Minden huszadik válaszadó bevallotta azt is, hogy jelentett már beteget a munkahelyén amiatt, mert annyira pocséknak érezte a haját, hogy aznap nem akarta kitenni a lábát otthonról.

A résztvevők 13 százaléka úgy nyilatkozott: ha sehogy sem bírnak a hajukkal, valamilyen fejfedővel takarják el, míg 8 százalék ilyenkor egy ütős sminkkel próbál kompenzálni.

A felmérés kitért a pozitívumokra is: a hajukkal elégedett nők 67 százaléka csupán emiatt jobbnak érzi a napját, és 56 százalékuk kedvesebb is az őt körülvevő emberekkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top