Szépüljünk

Felnőttesen divatoznak a Jolie-Pitt lányok

Lassacskán Suri Cruise nyomdokaiba lépnek a Jolie-Pitt gyerekek…

Bár Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekeire eddig nem volt jellemző a felnőttes cicoma, úgy tűnik azonban, hogy ez változóban van. Néhány napja a lesifotósok lencsevégre kapták, amint a 3 éves Vivienne erősen rúzsozott szájjal totyogott édesanyja és testvére kezét szorongatva. A minap pedig a 7 éves Zahara jelent meg kék fonatokkal a hajában. Igaz, ha a kislány születési helyén, Etiópiában, a vér szerinti családjában élne, ennél akár jóval drasztikusabb testmódosításokon is átesett volna már…

Vivienne
Vivienne

 

Zahara
Zahara

 

 Képek: US Weekly / Daily Mail

 
Dr. Vekerdy Tamás a Nők Lapja Café kérdésére elmondta, hogy teljesen normális dolog, ha a gyerekek utánozzák a felnőtteket, különösen akkor, ha jó szülő-gyerek kapcsolatban élnek. Minden kislány belebújik az anyukája magassarkújába, vagy elcseni rúzsát, ezek a gyerekek ráadásul hollywoodi környezetben élnek, ezek a dolgok sokkal fokozottabban jelen vannak az életükben. A pszichológus szerint direkt nyilván nem kell arra biztatni a kisgyerekeket, hogy például sminkeljék magukat, de ha kedvük van hozzá, egyáltalán nem katasztrófa, ha megteszik, a fejlődésükre ez nincs káros hatással. „Ilyenkor számukra ez még csak játék, hiszen gyerekek” – fogalmazott a szakember. Így aztán teljesen felesleges vasszigorral a gyerekre támadni, ha „játszásiból” magára keni a rúzsunkat. Te mit gondolsz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top