Szépüljünk

Felismerhetetlen Heidi Klum

Így nézett ki 20 évvel ezelőtt a világ egyik leghíresebb modellje.

Heidi Klum csütörtökön Twitter-oldalán tette közzé ezt a fotót, melyen bizony ő maga látható 20 évvel ezelőtt. A kép élete első profi fotózásán készült: 19 éves volt ekkor, és még természetes, barna hajszínét viselte.

 

Egykor és most
Egykor és most

Bár jelenlegi külsejével összehasonlítva szinte felismerhetetlen az 1992-es fotón, a modell gyakran hangoztatja, hogy az évek során semmilyen szépészeti beavatkozáson nem esett át, tehát a változás nem plasztikai műtéteknek köszönhető. „Büszke vagyok arra, hogy a mai napig, ebben az életkorban még semmimet sem csináltattam meg. Mindenki számára van olyasmi, amit nem talál szépnek, számomra a plasztikai beavatkozások nem azok” – nyilatkozta a közelmúltban az Allure magazinnak.

Nemrégiben egyébként egyik pályatársnője, Claudia Schiffer két évtizeddel ezelőtti fotói is előkerültek, amikor újra modellt állt a Guess márkának. Heidivel ellentétben azonban Claudia szinte ugyanúgy néz ki friss képein, mint 18 éves korában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top