Szépüljünk

60 éves nagyi terpeszt a reklámfotón

Az asszony korábban soha nem modellkedett. Pedig lehet, hogy kellett volna.

60 éves nagyi terpeszt a reklámfotónAz American Apparel márka szokatlan reklámkampánnyal igyekszik elnyerni az idősebb vásárlók bizalmát, melynek főszereplője a 60 éves Jacky O’Shaughnessy. A hölgy neve nem véletlenül nem ismerős, ugyanis nem egy veterán modellről van szó.

Az asszonyt még a télen egy New York-i étteremben pillantotta meg a divatcég egyik vezetője, és ott helyben felajánlotta neki a készülő kampányban való szereplést. Jackytől eddig meglehetősen távol állt a divat világa, és életében nem hordott American Apparel cuccokat sem, de némi győzködés után mégiscsak elvállalta a szereplést. Végül nem zavarta az sem, hogy provokatív öltözékekben és pózokban, leginkább terpeszben fotózták – sőt, saját bevallása szerint kimondottan jól érezte magát a fotózáson. 

 

60 éves nagyi terpeszt a reklámfotón

 

 

Jacky egyébként teljes mértékben a természetesség híve: sohasem plasztikáztatna, mi több, még a haját sem festi, fiatalossága genetikai lottónyereményének, a rendszeres testmozgásnak és a pozitív életszemléletnek tudható be.

Az elkészült fotókat ráadásul egyáltalán nem is retusálták. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top