Szépüljünk

Női kencékkel szépítkeznek a pasik

A barnító krém és a korrektor már közös, az alapozódat viszont biztonságban tudhatod. Még.

Párjuk kencéivel szépítkeznek a pasikA férfiak egyharmada rendszeresen használja a párja szépségápolási termékeit, 6 százalékuk pedig ugyanolyan gyakran és alapossággal szépítkezik, mint a felesége vagy barátnője, de akadnak olyanok is, akik e tekintetben még a nőkön is túltesznek – derült ki egy Nagy-Britanniában készült felmérésből.

A legtöbb időt a szőrtelenítésre és a bőrápolásra fordítják, minden tizedik pasi pedig korrektort és barnító krémet is használ, az alapozótól viszont – az előzőekből kiindulva tulajdonképpen érthetetlen módon – a döntő többségük még ódzkodik, csupán 1 százalék vállalja be. 

„A férfiak határozottan többet törődnek a bőrükkel és a megjelenésükkel, mint akár csak öt évvel ezelőtt. Már nem csak a nők másolják a kedvenc sztárjaikat. Azzal, hogy olyan hírességek, mint Matthew McConaughey, Josh Hartnett vagy Justin Timberlake kozmetikai termékek kampányaiban szerepelnek, a férfiakon egyre nagyobb a nyomás, hogy ápoltak legyenek, és ma már elfogadottnak számít bevallani, hogy tesznek is ezért” – nyilatkozta egy brit lapnak Rakesh Aggarwal, az egyik nemzetközi kozmetikai webáruház alapítója. Abban az esetben tehát, ha azt veszed észre, hogy a pasid megdézsmálja a kozmetikumaidat, okold nyugodtan Justin Timberlake-et. 

A te párod használja a kozmetikumaidat?

Női kencékkel szépítkeznek a pasik

 Kattints a képre és nyerj!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top