Szépüljünk

Ragyogóan fest a 40 éves Cameron Diaz

A színésznő simán letagadhatná, hogy még ebben a hónapban betölti a negyvenet.

Bár egy időben ő is rákattant a botoxra és párnaarcot viselt, a róla készült legfrissebb képek tanúsága szerint az augusztus 30-án negyvenedik születésnapját ünneplő Cameron Diaz visszanyerte természetes arcvonásait, a teste pedig szuper formában van.

 

Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

A hírességet Santa Monicában egy felkapott olasz étteremből távozóban kapták lencsevégre a lesifotósok. Bár alig volt rajta smink és a frizurájával sem sokat vacakolhatott, így is látszott, hogy  másfél évtizedet letagadhat a korából. 

Úgy tűnik egyébként, hogy egyre több híresség jön rá, hogy a túlzásba vitt fiatalító kezelésekkel tönkreteszi az arcát, hiszen Diaz mellett Nicole Kidman is sokkal természetesebben néz ki újabban, mint amit az elmúlt években megszokhattunk tőle. 

Te tudod, hogy mely hírességek plasztikáztattak és kik azok, akik sosem feküdnének plasztikai sebész kése alá? Kattints, és töltsd ki tesztünket! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top