Szépüljünk

35 milliót költ a külsejére Kate Middleton

Igencsak sokba kerül a hercegné természetesnek tűnő szépsége.

Katalin hercegnét nemrégiben Nagy-Britannia legtermészetesebb szépségének is megválasztották, az ausztrál Vogue azonban utánajárt, hogy pontosan mennyit is kóstál évente Kate külseje.

A rangos divatmagazin által közölt lista alapján a hercegné a legtöbb pénzt az öltözködésére költi: egy évben nagyjából 12 millió forintnak megfelelő összeget.

Természetes?
Természetes?

Hetente háromszor megy fodrászhoz keratinos kezelésre és szárításra, aminek az ára egy év alatt 3 és fél millió forintot tesz ki, míg hathetente esedékes hajfestései 660 000 forintot emésztenek fel.

A kozmetikusát minden második héten keresi fel, ahol luxus arckezeléseket kap, évente közel másfél millió forint értékben. Manikűrje és pedikűrje pedig még további másfél millióba kerül.

A hercegné egészséges bőrszínét fújós barnításnak köszönheti, amire hetente két alkalommal jár, és 2 800 000 forintot kóstál évente. Sminkcuccokra ehhez képest keveset, alig félmilliót költ 12 hónap alatt.

A fennmaradó összeget parfümökre, krémekre, valamint edzőtermi tagságra és személyi edzőre fordítja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top